x

Noptiere


Noptiera - un accesoriu util in dormitor.


Noptiera brad Arabella

Noptiera brad Arabella

Noptiera Arabella cu un sertar este confectionata din lemn masiv de brad borovi. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%.
449 Lei
Noptiera brad cu sertar si usa

Noptiera brad cu sertar si usa

Noptiera dispune de un sertar si o usa, este confectionata din lemn masiv de brad Borovi. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%. Poate fi realizata si din lemn masiv de fag (cost suplimentar).
499 Lei
Noptiera fag cu sertar si usa

Noptiera fag cu sertar si usa

Noptiera dispune de un sertar si o usa, este confectionata din lemn masiv de fag. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%. Poate fi realizata si din brad borovi.
579 Lei
Noptiera brad Silvia

Noptiera brad Silvia

Noptiera Silvia dispune de un sertar si un raft, este confectionata din lemn masiv de brad Borovi. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%. Poate fi realizata si din lemn masiv de fag (cost suplimentar).
589 Lei
Noptiera fag Silvia

Noptiera fag Silvia

Noptiera Silvia dispune de un sertar si un raft, este confectionata din lemn masiv de fag. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%. Poate fi realizata si din brad Borovi.
659 Lei
Noptiera fag Arabella

Noptiera fag Arabella

Noptiera Arabella cu un sertar este confectionata din lemn masiv de fag. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%.
659 Lei
Noptiera fag Sarah

Noptiera fag Sarah

Noptiera Sarah dispune de doua sertare, este confectionata din lemn masiv de fag. Insertia de sticla poate fi oglinda sau de culoare alba sau neagra. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%. Poate fi realizata si din brad Borovi.
799 Lei
Noptiera fag Monaco

Noptiera fag Monaco

Noptiera Monaco dispune de doua sertare, este confectionata din lemn masiv de fag. Insertia de sticla poate fi oglinda sau de culoare alba sau neagra. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%. Poate fi realizata si din brad Borovi.
799 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!