x

Noptiera fag Sarah

Noptiera Sarah dispune de doua sertare, este confectionata din lemn masiv de fag. Insertia de sticla poate fi oglinda sau de culoare alba sau neagra. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%. Poate fi realizata si din brad Borovi.
Noptiera fag Sarah
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
45x45x35 799.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár

Noptiera Sarah dispune de doua sertare, este confectionata din lemn masiv de fag. Insertia de sticla poate fi oglinda sau de culoare alba sau neagra. Pretul afisat este pentru culoarea natur, baituitul presupune un cost suplimentar de +20%. Poate fi realizata si din brad Borovi.

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!