x

Rama de pat Jasmine

Conceput pentru un ambient elegant si interioare moderne, patul matrimonial Jasmine este o solutie cu stil si standard inalt de calitate de pat pentru dormitor.
Rama de pat Jasmine Rama de pat Jasmine
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 2089.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 3199.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 3299.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 3419.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere da, contine
Material brad de borovi
Grosimea materialului 2 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 85 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara + 4 cm
Salteaua intra in rama de pat 5 cm
Dimensiune laterala 35 cm
Bait pretul afisat + 15%
Termen de livrare la comanda

 

 

 

 

 

Jasmine: din brad de borovi, cu ladita pentru hainele de pat si telescoape pe gaz

 

Dormitorul reprezinta incaperea cea mai importanta a locuintei, deoarece trebuie sa reprezinte un mediu sufucient comfortabil, odihnitor si perfect de relaxant. In atingerea acestor scopuri, un mobilier de calitate joaca un rol foarte important, cu precadere patul.

Rama de pat confectionata din lemn masiv de brad de borovi, dotat cu spatiu de depozitare cu telescoape pe gaz. Conceput pentru un ambient elegant si interioare moderne, patul matrimonial Jasmine este o solutie cu stil si standard inalt de calitate de pat pentru dormitor. Cu un design neutru este compatibil atat cu un dormitor modern, cat si cu unul mai clasic.

 

Despre lemnul de brad:

 

Fibrele de  lem ale bradului ofera un aspect de neegalat celor care iubesc sentimentul si aerul natural al unei piese de mobiler, aducand o caldura sufleteasca in dormitorul Dumneavoastra. Bradul este cel mai raspandit din gama materialelor de esenta moale datorita modelarii usoare si aspectului placut. Bradul este materialul de baza in domeniul industriei mobilere avand un raport calitate/pret foarte bun. Bradul Borovi in comparatie cu bradul obisnuit are o densitate mai mare si din acest motiv este si mai durabil.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitare sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!