x

Pat Reka BAT

Rama de pat din lemn masiv de fag, cu spatiu de depozitare pentru hainele de pat si telescoape pe gaz.
Pat Reka BAT
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 2259.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 3399.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 3539.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 3589.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere da, contine
Material fag
Grosimea materialului 3 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 92 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara + 3cm
Salteaua intra in rama de pat 9 cm
Dimensiune laterala 35 cm
Bait Pretul afisat + 15%


 

 

 

Reka BAT - rama de pat din lemn masiv de fag, cu telescoape pe gaz

 

Daca doriti o rama de pat cu o estetica deosebita, atunci alegeti patul  Reka BAT, de calitate ridicata, confectionata din lemn masiv de fag, cu spatiu de depozitare pentru hainele de pat si telescoape pe gaz. Pat cu un design mai tineresc, dar datorita formelor este recomandata tuturor varstelor intergrandu-se perfect in oricare dormitor.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitera sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

Despre lemnul de fag:

 

Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent şi durabil în timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa. Cu o textura curata si fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.

 

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!