x

Pat Zoe

Pat din lemn masiv de brad cu spatiu pentru depozitare si telescoape pe gaz.
Pat Zoe Pat Zoe
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1870.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2970.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 3025.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 3135.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere da, contine
Material brad de borovi
Grosimea materialului 3 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 70 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara + 8cm
Salteaua intra in rama de pat 7 cm
Dimensiune laterala 35 cm
Bait pretul afisat + 20%
Termen de livrare la comanda

 

Zoe: din lemn masiv, cu ladita pentru hainele de pat si telescoape pe gaz

 

Pat confectionat din lemn masiv de brad de borovi, dotat cu spatiu de depozitare cu telescoape pe gaz. Se poate utiliza cu orice tip de saltea cu o grosime cuprinsa intre 10 - 23 cm. Conceput pentru un ambient elegant si interioare moderne, patul matrimonial Zoe este o solutie cu stil si standard inalt de calitate de pat pentru dormitor.

 

Dormitorul reprezinta incaperea cea mai importanta a locuintei, deoarece trebuie sa reprezinte un mediu sufucient comfortabil, odihnitor si perfect de relaxant. In atingerea acestor scopuri, un mobilier de calitate joaca un rol foarte important, cu precadere patul.

Fibrele de  lem ale bradului ofera un aspect de neegalat celor care iubesc sentimentul si aerul natural al unei piese de mobiler, aducand o caldura sufleteasca in dormitorul Dumneavoastra. Bradul este cel mai raspandit din gama materialelor de esenta moale datorita modelarii usoare si aspectului placut. Bradul este materialul de baza in domeniul industriei mobilere avand un raport calitate/pret foarte bun. Bradul Borovi in comparatie cu bradul obisnuit are o densitate mai mare si din acest motiv este si mai durabil.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitare sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!