x

Perna TEMPUR Original

Ajuta la aliniera coloanei vertebrale atunci cand dormiti pe spate sau lateral. Urmareste curbura naturala a corpului relaxand muschii pentru a reduce discomfortul.
Perna TEMPUR Original
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
Original "S" 50x31x8,5 389.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Origonal "M" 50x31x10/7 419.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Original "L" 50x31x11,5/8,5 459.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Original "XL" 50x31x13/10 479.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár

 


Alegeti perna TEMPUR perfecta pentru Dumneavoastra

 

Ajuta la alinierea coloanei vertebrale atunci cand dormiti pe spate sau lateral. Urmareste curbura naturala a corpului ajutand muschii gatului si umerilor sa se relaxeze, pentru a reduce complet discomfortul.

Alegerea pernei potrivite poate inbunatatii pozitia corpului pe timpul noptii si calitatea somnului Dumneavoastra. TEMPUR ofera o gama larga de perne, pentru a veni in intampinarea unei varietati de preferinte si pozitii de somn. Toate ofera comfortul optim si sustinerea materialului TEMPUR, dar fiecare foloseste tehnologie,design si caracteristici speciale, distincte, care corespund preferintelor Dumneavoastra in materie de somn.

 

Toate pernele TEMPUR ofera:

 

• Sustinere exacta, adaptata corpului Dumneavoastra, pentru un comfort personalizat

• Mai putine puncte de presiune pentru mai mult comfort pentru capi, gatul si umerii Dumneavostra si pentru un somn netulburat

• Sustinere uniforma si de durata in fiecare noapte

• Intretinere usoara, majoritatea huselor fiind detasabile 

• Materialele huselor sunt comform standardelor Oeko-Tex 100, ceea ce inseamna ca au fost testate pentru a nu contine substante daunatoare

• Siguranta datorita garantiei complete de 3 ani

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!