x

Perna TEMPUR Symphony

Perna cu forma mai traditionala, cu linii usoare curbate si un profil mai compact, pentru o sustinere permanenta fara intoarcere sau rearanjare.
Perna TEMPUR Symphony Perna TEMPUR Symphony Perna TEMPUR Symphony
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
Symphony "M" 63x43x12.5 589.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár

 

Alegeti perna TEMPUR perfecta pentru DumneavoastraAceasta perna are o forma mai traditionala, cu linii usor curbatesi un profil mai compact, pentru o susutinere permanenta, fara intoarcere sau rearanjare.

Alegerea pernei potrivite poate inbunatatii pozitia corpului pe timpul noptii si calitatea somnului Dumneavoastra. TEMPUR ofera o gama larga de perne, pentru a veni in intampinarea unei varietati de preferinte si pozitii de somn. Toate ofera comfortul optim si sustinerea materialului TEMPUR, dar fiecare foloseste tehnologie,design si caracteristici speciale, distincte, care corespund preferintelor Dumneavoastra in materie de somn.

 

Toate pernele TEMPUR ofera:

 

• Sustinere exacta, adaptata corpului Dumneavoastra, pentru un comfort personalizat

• Mai putine puncte de presiune pentru mai mult comfort pentru capi, gatul si umerii Dumneavostra si pentru un somn netulburat

• Sustinere uniforma si de durata in fiecare noapte

• Intretinere usoara, majoritatea huselor fiind detasabile 

• Materialele huselor sunt comform standardelor Oeko-Tex 100, ceea ce inseamna ca au fost testate pentru a nu contine substante daunatoare

• Siguranta datorita garantiei complete de 3 ani

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!