x

Protectie saltea Perla!

Daca doriti sa va ingrijiti salteaua atunci aveti nevoie de o protectie pe ea.
Protectie saltea Perla!
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 89.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 129.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 139.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 159.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár

Protectie saltea Perla!

Daca doriti sa va ingrijiti salteaua atunci aveti nevoie de o protectie pe ea. Noi va recomdam aceasta protectie Perla din mai multe motive, este fabricat printr-o tehnologie speciala cu miez din fibre HOLLOFIL® 100% adica fire siliconizate. Datorita acestui tip de material protectia capata o viata indelungata,  este matasoasa si pufoasa la atingere, absoarbe foarte bine umiditatea. Este comlet antialergica si inlatura aparitia acarienilor. Se poate spala la 600C,  se usuca foarte repede, rezistenta la spalari repetate, nu se deformeaza dupa spalare, nu necesita calcare.

 

De ce avem nevoie de protectie pe saltea?

In zilele noastre este o cerinta igenica ca saltelele sa fie prevenite de contaminare. Atacul  neincetet ale inamicilor microscopice (virusuri, bacterii, fungi, etc.) este de zi cu zi, deci avem nevoie de o protectie constanta impotriva lor. Acest lucru este important mai ales în timpul somnului, când corpul se relaxeze și să re-energizeaza.In timpul somnului corpul elimina umiditate sub forma de sudoare si fara o protectie aceasta umezeala se infiltreaza in saltea. Folosind acesta protectie asiguram saltelei puritate, longevitate, aspect imaculat.

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!