x

Protectie saltea Comfort

Protectie saltea Confort. In cazul in care vreti sa beneficiati de cele mai noi tehnologii la alegerea unei protectii de saltea atunci va recomandam sa alegeti protectia Confort.
Protectie saltea Comfort
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 99.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 129.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 139.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 149.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár

Protectie saltea Confort

 

In cazul in care vreti sa beneficiati de cele mai noi tehnologii la alegerea unei protectii de saltea atunci va recomandam sa alegeti protectia Confort. Datorita tesaturii speciale efectuate cu ultrasunet acest material devine impermeabil dar permite trecerea aerului, astfel salteaua se ventileaza si protejeaza salteaua Dumneavostra de praf, transpiratie, alimente sau fluide scapate accidental. Aceste protectii sunt echipata pe fiecare parte cu banda elastica, astfel este usor de manevrat, sta stabil pe saltea.

 

 

De ce avem nevoie de protectie pe saltea?

In zilele noastre este o cerinta igenica ca saltelele sa fie prevenite de contaminare. Atacul  neincetet ale inamicilor microscopice (virusuri, bacterii, fungi, etc.) este de zi cu zi, deci avem nevoie de o protectie constanta impotriva lor. Acest lucru este important mai ales în timpul somnului, când corpul se relaxeze și să re-energizeaza.In timpul somnului corpul elimina umiditate sub forma de sudoare si fara o protectie aceasta umezeala se infiltreaza in saltea. Folosind acesta protectie asiguram saltelei puritate, longevitate, aspect imaculat.

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!