x

Rama de pat 348

Rama de pat din lemn masiv de brad de borovi. Fara a necesita prea mult spatiu este solutia ideala pentru orice dormitor.
Rama de pat 348
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 699.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 949.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1049.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiera
Material brad de borovi
Grosimea materialului lateral 3 cm, cap/picior 6 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice nu
Dimensiunea la cap 91 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara + 8 cm
Dimensiune laterala 4 cm
Bait nu

 

 

 

 

 

Rama de pat 348 - simplitate si perfectiune din lemn masiv de brad de borovi

 

Sunteti limitati de spatiu? Cautati un pat pentru casa de weekend sau cabana? Sau eventual pentru camera copilului? Alegerea ideala este rama de pat 348 confectionata din lemn de brad de borovi. Cu un design simplu si elegant poate fi solutia ideala pentru orice dormitor.

Fibrele de  lem ale bradului ofera un aspect de neegalat celor care iubesc sentimentul si aerul natural al unei piese de mobiler, aducand o caldura sufleteasca in dormitorul Dumneavoastra. Bradul este cel mai raspandit din gama materialelor de esenta moale datorita modelarii usoare si aspectului placut. Bradul este materialul de baza in domeniul industriei mobilere avand un raport calitate/pret foarte bun. Bradul Borovi in comparatie cu bradul obisnuit are o densitate mai mare si din acest motiv este si mai durabil.

 

Rama de pat 348:

 

• confectionat din lemn de brad de borovi

• nu necesita spatiu mult

• raport pret/calitate bun

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!