x

Rama de pat 378

Apreciati mobilierul din lemn natural de brad? Aveti spatiul limitat? Rama de pat 378 poate fi o alagere buna pentru dormitorul Dumneavoastra.
Rama de pat 378
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 649.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 899.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiera
Material brad de borovi
Grosimea materialului lateral 3 cm, cap/picior 6 cm
Tip impachetare demontata
Marimi atipice nu
Dimensiunea la cap 85 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interoiara + 8 cm
Salteaua intra in rama de pat 4 cm
Dimensiune laterala 36 cm
Bait nu

 

 

 

 

Rama de pat 378 - simplitate si perfectiune din lemn masiv de brad de borovi

 

Sunteti limitati de spatiu? Cautati un pat pentru casa de weekend sau cabana? Sau eventual pentru camera copilului? Alegerea ideala este rama de pat 378 confectionata din lemn de brad de borovi. Cu un design simplu si elegant poate fi solutia ideala pentru orice dormitor.

Fibrele de  lem ale bradului ofera un aspect de neegalat celor care iubesc sentimentul si aerul natural al unei piese de mobiler, aducand o caldura sufleteasca in dormitorul Dumneavoastra. Bradul este cel mai raspandit din gama materialelor de esenta moale datorita modelarii usoare si aspectului placut. Bradul este materialul de baza in domeniul industriei mobilere avand un raport calitate/pret foarte bun. Bradul Borovi in comparatie cu bradul obisnuit are o densitate mai mare si din acest motiv este si mai durabil.

 

Rama de pat 378:

 

• confectionat din lemn de brad de borovi

• nu necesita spatiu mult

• raport pret/calitate bun

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!