x

Rama de pat Balázs

Rama de pat traditionala, compatibila cu majoritatea dormitoarelor, realizata in intregime din lemn masv de brad de borovi.
Rama de pat Balázs
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 715.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 945.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1045.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1110.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiera
Material brad de borovi
Grosimea materialului 2 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 83 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara +10cm
Salteaua intra in rama de pat 9 cm
Dimensiune laterala 34 cm
Bait pretul afisat +20%
Termen de livrare la comanda

 

Rama de pat din brad Balazs: un aspect clasic si elegant in spiritul armoniei!

 

Rama de pat Balazsl a fost creat pentru cei care prefera aspectul elegant si formele simple. Rama de pat confectionata din lemn masiv de brad de Borovi de o inalta calitate si cu o constructie demn de incredere, cu siguranta va fi elementul central in dormitorul Dumneavoastra. Bradul Borovi in comparatie cu bradul obisnuit are o densitate mai mare si din acest motiv este si mai durabil. Cu un cost suplimentar se poate comanda si din fag, iar pentru cei care detin putin spatiu, cu sertar lenjerie pat! Paturile se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. Se poate comanda si pe marime atipica!  

 

Despre lemnul de brad:

 

Fibrele de  lem ale bradului ofera un aspect de neegalat celor care iubesc sentimentul si aerul natural al unei piese de mobiler, aducand o caldura sufleteasca in dormitorul Dumneavoastra. Bradul este cel mai raspandit din gama materialelor de esenta moale datorita modelarii usoare si aspectului placut. Bradul este materialul de baza in domeniul industriei mobilere avand un raport calitate/pret foarte bun. Bradul Borovi in comparatie cu bradul obisnuit are o densitate mai mare si din acest motiv este si mai durabil.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitare sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!