x

Rama de pat CLA

Dava va incanta o mobila antica si estetica in acelasi timp, atunci alegerea Dumneavoastra pentru dormitor este rama de pat CLA.
Rama de pat CLA
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1029.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1469.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1619.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1789.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiera
Material brad de borovi
Grosimea materialului lateral 3 cm, cap/picior 6 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice nu
Dimensiunea la cap 89 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara + 20 cm
Salteaua intra in rama de pat 10 cm
Dimensiune laterala 38 cm
Bait nu

 

Rama de pat CLA - un aer mediteranian in dormitor

 

Fibrele de  lem ale bradului ofera un aspect de neegalat celor care iubesc sentimentul si aerul natural al unei piese de mobiler, aducand o caldura sufleteasca in dormitorul Dumneavoastra. Bradul este cel mai raspandit din gama materialelor de esenta moale datorita modelarii usoare si aspectului placut. Bradul este materialul de baza in domeniul industriei mobilere avand un raport calitate/pret foarte bun. Bradul Borovi in comparatie cu bradul obisnuit are o densitate mai mare si din acest motiv este si mai durabil.

Rama de pat CLA cu motive antice si inspiratie mediteraniana sa va incadra prefect in dormitorul Dumneavoastra. Datorita dimensiunilor mai reduse este recomandata celor care duc lipsa de spatiu.

 

Rama de pat CLA:

 

• confectionat din lemn masiv de borovi

• desing antic

• expusa in magazinul din Oradea si Cluj-Napoca

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!