x

Rama de pat Gombos

Rama de pat clasiica, realizata in intregime din lemn masiv de brad de borovi.
Rama de pat Gombos
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 720.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1045.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1120.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1220.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiere
Material brad de borovi
Grosimea materialului 2 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 76 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara +10cm
Salteaua intra in rama de pat 9 cm
Dimensiune laterala 34 cm
Bait pretul afisat +20%
Termen de livrare la comanda

 

Rama de pat Gombos - realizata din lemn masiv de brad de borovi

 

Deoarece dormitorul reprezinta camera principala a unei locuinte, aceasta trebuie sa fie amenajata cat mai aerisit si ordonat, si sa aiba un aspect odihnitor. Pentru a optimiza spatiul, cea mai buna varianta este aceea a optarii pentru un mobilier cat mai practic si compact, renuntand la piesele care nu sunt cu adevarat folositoare. Datorita aspectului sau, rama de pat Gombos  se va potrivi in orice dormitor, indiferent de decor sau de spatiul disponibil. Calitatea si rezistenta materialelor sale il vor face sa fie pe gustul oricui, chiar si al celor mai pretentiosi dintre noi.

 

Despre lemnul de brad:

 

Fibrele de  lem ale bradului ofera un aspect de neegalat celor care iubesc sentimentul si aerul natural al unei piese de mobiler, aducand o caldura sufleteasca in dormitorul Dumneavoastra. Bradul este cel mai raspandit din gama materialelor de esenta moale datorita modelarii usoare si aspectului placut. Bradul este materialul de baza in domeniul industriei mobilere avand un raport calitate/pret foarte bun. Bradul Borovi in comparatie cu bradul obisnuit are o densitate mai mare si din acest motiv este si mai durabil.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitare sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

Rama de pat Gombos:

 

• confectionat din lemn masiv de borovi

• taxa pentru baituire +20% (mai multe nuante disponibile)

• se poate comanda si cu ladita pentru hainele de pat

• se poate comanda si din lemn de fag (+60%)

• disponibila si in marimi atipice

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!