x Rama de pat Genova din fag,Rama de pat Genova din fag,Rama de pat Genova din fag

Rama de pat Genova din fag

Doriti un pat cu un aspect tineresc? Atunci ati gasit rama de pat ideala pe numele Genova!
Rama de pat Genova din fag Rama de pat Genova din fag
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1739.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2169.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2469.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2749.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere Fara somiera
Material Fag masiv
Grosimea materialului 2,5 cm
Tip impachetare Dezasamblat
Marimi atipice Da
Dimensiunea la cap 93 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara Dimensiunea interioara + 5cm
Salteaua intra in rama de pat 9 cm
Dimensiune laterala 34 cm
Bait pretul afisat + 15%
Termen de livrare la comanda

 

 

 

 

 

 

Rama de pat Genova cu un aspect tineresc pentru toate varstele!

 

Doriti un pat cu un aspect tineresc? Atunci ati gasit rama de  pat ideala pe numele Genova! Mobilierul de cea mai noua generatie este facut din fag aburit, asadar este din material organic, lucru care este foarte important pentru dormitorul dumneavoastra. Prin alegerea nuantei de bait dorite, rama se va potrivi perfect mobilierului dumneavoastra. Se pot alege diferite nuante de bait, dar ideal este cu un bait de culoare inchisa, pentru obtinerea unui feeling mediteran in camera dumneavoastra.

 

Despre lemnul de fag:

 

Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent şi durabil în timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa. Cu o textura curata si fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitera sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!