x Rama-de-pat-Kristof,Rama de pat Kristof din fag,Rama de pat Kristof din fag

Rama de pat Kristof din fag

Doriti sa cumparati un pat din lemn masiv de o inalta calitate? Oftati pentru un design interior traditional classic? Atunci alegeti robusta si frumoasa rama de pat Kristof
Rama de pat Kristof din fag
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1485.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1815.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2035.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2255.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Material Din fag masiv
Grosimea materialului Lateral 3 cm, capat cap-picior 5 cm
Tip impachetare Dezaszamblat
Marimi atipice Da
Dimensiunea la cap 81
Garantie 1 an

Rama de pat Kristof din lemn masiv de fag, pentru cei carora le plac mobilierele traditionale!

 

Doriti sa cumparati un pat din lemn masiv de o inalta calitate? Oftati pentru un design interior traditional  classic? Atunci alegeti robusta si frumoasa rama de pat Kristof! Caracteristicile acestei rame sunt : constructie profesionala, o inalta sarcina maxima, durata de viata lunga si un aspect placut. Calitatea si rezistenta materialelor sale il vor face sa fie pe gustul oricui, chiar si al celor mai pretentiosi dintre noi. Contracost se poate comanda in diferite culori de bait. Se poate comanda si cu sertar lenjerie pat, care poate fi fixa s-au pe roti si noptiera de aceiasi nuanta.

 

Despre lemnul de fag:

 

Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent şi durabil în timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa. Cu o textura curata si fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitera sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!