x Rama de pat Wiking din fag,Rama de pat Wiking din fag,Calitate excelenta

Rama de pat Viking

Aveti un gust al frumusetii sofisticat si va plac mobilierele clasice? Atunci alegerea perfecta va fi rama de pat Wiking, cu un design elegant si aspect placut!
Rama de pat Viking
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1320.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1540.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1760.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1870.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Material Lemn masiv de fag
Grosimea materialului Lateral 2 cm, capat cap-picior 5 cm
Tip impachetare Demontat
Marimi atipice Da
Dimensiunea la cap 80 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara Dimensiunea interiora + 8 cm
Salteaua intra in rama de pat 9 cm
Dimensiune laterala 34 cm
Bait Pretul afisat + 20%

 

 

Alegeti rama de pat Wiking cu un aspect clasic si o frumusete aparte!

 

Aveti un gust al frumusetii sofisticat si va plac mobilierele clasice? Atunci alegerea perfecta va fi rama de pat Wiking, cu un design elegant si aspect placut! Rama de pat se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior, fie stil antic sau classic. Bunul gust si rafinalmentul estetic al patului, va fi atractiv pentru orice generatie! Cine prefera mobilierul din lemn masiv, aceasta rama de pat din fag cu sigur il v-a convinge. Prin alegerea nuantei de bait dorite, rama se va potrivi perfect mobilierului dumneavoastra. Se pot alege diferite nuante de bait: visine, nuca, mahon! Se poate comanda si in dimensiuni atipice! Daca doriti un pret mai atractiv, se poate comanda si din brad Borovi.  

 

 Despre lemnul de fag:

 

Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent şi durabil în timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa. Cu o textura curata si fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitera sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!