x

Rama de pat Arabella

Rama de pat eleganta, frumoasa prin simplitatea ei, compatibila cu orice dormitor clasic sau mai modern. Confectionat den lemn masiv de fag!
Rama de pat Arabella Rama de pat Arabella
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1099.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1299.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1449.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1529.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiera
Material fag
Grosimea materialului 2 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 70 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara + 9 cm
Salteaua intra in rama de pat 7 cm
Dimensiune laterala 35 cm
Bait pretul afisat +15%
Termen de livrare la comanda

 

Arabella  - simplitate si eleganta realizata din lemn masiv de fag

 

Deoarece dormitorul reprezinta camera principala a unei locuinte, aceasta trebuie sa fie amenajata cat mai aerisit si ordonat, si sa aiba un aspect odihnitor. Pentru a optimiza spatiul, cea mai buna varianta este aceea a optarii pentru un mobilier cat mai practic si compact, renuntand la piesele care nu sunt cu adevarat folositoare. Datorita aspectului sau, rama de pat Arabella  se va potrivi in orice dormitor, indiferent de decor sau de spatiul disponibil. Calitatea si rezistenta materialelor sale il vor face sa fie pe gustul oricui, chiar si al celor mai pretentiosi dintre noi.

 

Despre lemnul de fag:

 

Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent şi durabil în timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa. Cu o textura curata si fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitera sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

 

 

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!