x

Rama de pat Leda2

Rama de pat confectionata din lemn de fag, care combina armonios utilitatea si estetica intr-o piesa de mobilier masiva si rezistenta.
Rama de pat Leda2 Rama de pat Leda2
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1145.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1515.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1670.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1760.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiera
Material fag
Grosimea materialului lateral 2cm, cap/picior 5 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 80 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara + 12 cm
Salteaua intra in rama de pat 10 cm
Dimensiune laterala 35 cm
Bait pretul afisat + 20%

.

Rama de pat Leda2 - din lemn masiv de fag, masiva si moderna.

 

Deoarece dormitorul reprezinta camera principala a unei locuinte, aceasta trebuie sa fie amenajata cat mai aerisit si ordonat, si sa aiba un aspect odihnitor. Pentru a optimiza spatiul, cea mai buna varianta este aceea a optarii pentru un mobilier cat mai practic si compact, renuntand la piesele care nu sunt cu adevarat folositoare. Datorita aspectului sau, rama de pat Leda2 se va potrivi in orice dormitor, indiferent de decor sau de spatiul disponibil. Calitatea si rezistenta materialelor sale il vor face sa fie pe gustul oricui, chiar si al celor mai pretentiosi dintre noi.

 

Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent şi durabil în timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa. Cu o textura curata si fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.

 

Rama de pat Leda2:

 

• confectionat din lemn masiv de fag

• taxa pentru baituire +20% (mai multe nuante disponibile)

• se poate comanda si cu ladita pentru hainele de pat

• se poate comanda si din lemn de brad

• disponibila si in marimi atipice

• expusa in magazinul din Oradea

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!