x

Rama de pat Lena

Rama masiva de pat cu aspect modern. Cu capataiul inaltat si cu designul in forma de patratele va capta atentia tuturor.
Rama de pat Lena
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1039.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1469.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1559.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2029.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiera
Material fag aburit
Grosimea materialului 3 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 85 cm
Garantie 2 ani
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara + 10cm
Salteaua intra in rama de pat 12 cm
Dimensiune laterala 40 cm
Bait pretul afisat + 15%
Termen de livrare la comanda 

Lena - pat masiv, realizata din lemn de fag

 

Deoarece dormitorul reprezinta camera principala a unei locuinte, aceasta trebuie sa fie amenajata cat mai aerisit si ordonat, si sa aiba un aspect odihnitor. Pentru a optimiza spatiul, cea mai buna varianta este aceea a optarii pentru un mobilier cat mai practic si compact, renuntand la piesele care nu sunt cu adevarat folositoare. Datorita aspectului sau, rama de pat Lena se va potrivi in orice dormitor, indiferent de decor sau de spatiul disponibil. Calitatea si rezistenta materialelor sale il vor face sa fie pe gustul oricui, chiar si al celor mai pretentiosi dintre noi.

 

Despre lemnul de fag:

 

Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent şi durabil în timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa. Cu o textura curata si fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitare sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

Rama de pat Lena:

 

• confectionat din lemn masiv de fag

• taxa pentru baituire +20% (mai multe nuante disponibile)

• se poate comanda si cu ladita pentru hainele de pat

• se poate comanda si din lemn de brad

• disponibila si in marimi atipice

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!