x

Rama de pat Monica

Rama de pat care combina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier masiva si rezistenta.
Rama de pat Monica Rama de pat Monica
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1739.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2169.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2469.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2749.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiera
Material fag
Grosimea materialului lateral 2 cm, cap/picior 4 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 78 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea laterala + 8cm
Salteaua intra in rama de pat 9 cm
Dimensiune laterala 34 cm
Bait pretul afisat + 15%
Termen de livrare la comanda

 

 

 

 

 

Monica - design clasic cu forme naturale, rotunjite

 

Deoarece dormitorul reprezinta camera principala a unei locuinte, aceasta trebuie sa fie amenajata cat mai aerisit si ordonat, si sa aiba un aspect odihnitor. Pentru a optimiza spatiul, cea mai buna varianta este aceea a optarii pentru un mobilier cat mai practic si compact, renuntand la piesele care nu sunt cu adevarat folositoare. Datorita aspectului sau, rama de pat Monica se va potrivi in orice dormitor, indiferent de decor sau de spatiul disponibil. Calitatea si rezistenta materialelor sale il vor face sa fie pe gustul oricui, chiar si al celor mai pretentiosi dintre noi.

 

Despre lemnul de fag:

 

Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent şi durabil în timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa. Cu o textura curata si fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitare sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.

 

Rama de pat Monica:

 

• confectionata din lemn masiv de fag

• taxa pentru baituire +20% (mai multe nuante disponibile)

• se poate comanda si cu ladita pentru hainele de pat

• se poate comanda si din lemn de brad

• disponibila si in marimi atipice

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!