x

Pama de pat Vera

Rama de pat de o eleganta,confectionata din lemn masiv de fag, combina armonios utilitatea si estetica intr-o piesa de mobilier masiva si rezistenta.
Pama de pat Vera
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1265.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1540.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1650.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1815.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Somiere fara somiera
Material fag
Grosimea materialului 3 cm
Tip impachetare demontat
Marimi atipice da
Dimensiunea la cap 80 cm
Garantie 1 an
Dimensiune exterioara dimensiunea interioara + 10 cm
Salteaua intra in rama de pat 12 cm
Dimensiune laterala 40 cm
Bait pretul afisat +15%
Termen de livrare la comanda

 

 

 

 

 

 

Rama de pat Vera: pentru un ambient elegant si armonios

 

Dormitorul reprezinta incaperea cea mai importanta a locuintei, deoarece trebuie sa reprezinte un mediu sufucient comfortabil, odihnitor si perfect de relaxant. In atingerea acestor scopuri, un mobilier de calitate joaca un rol foarte important, cu precadere patul. Landhaus este o rama de pat cu o estetica deosebita si finisaje care clarifica formele spatiului care il gazduieste. Conceput pentru un ambient elegant si interioare moderne, rama de pat Vera este o solutie cu stil si standard inalt de calitate de pat pentru dormitor. Calitatea si rezistenta materialelor sale il vor face sa fie pe gustul oricui, chiar si al celor mai pretentiosi dintre noi. Pretul afisat include taxa de baituire si somiera simpla  fixa.

 

Despre lemnul de fag:

 

Fagul este arbore forestier și ornamental ce crește în zona temperată în Europa și țări din Caucaz și în nordul Iranului. Are o înălțime de 25-30 m, trunchi drept și este lemnul cu cel mai mare grad de folosire. Are o structură uniformă cu fibra dreaptă. Are culoarea alb-roșiatic, crem deschis cu nuanțe cenușii, prin aburire se uniformizează culoarea, roșiatică, și se stabilizează, cu raze medulare late și bine definite, în secțiune radială cu oglinzi formate de acestea, cu pori împrăștiați, vizibili cu ochiul liber. Nu este decorativ dar este greu și tare, rezistent la presiune.  Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa. Cu o textura curata si fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integrează cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.

 

La ce foloseste spatiul de depozitare?

 

Ramele de pat cu spatiu de depozitare sunt recomandate acelora, care duc lipsa de spatiu si au nevoie de un spatiu suplimentar. Fie vorba de paturi capitonate sau din lemn, gasiti in oferta noastra o gama variata de paturi cu spatii de depozitare. Paturile din lemn se pot comanda dintr-o gama variata de culori de la wenge pana la culoarea naturala a lemnului. In aceste spatii de depozitare puteti depozita hainele de pat, perne paturi sau orice altceva doriti. Este foarte utila in cazul spatiilor cu suprafata mai redusa.


 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!