x saltea Meeru

Saltea Meeru

Aproape de 100 de ani latexul este un material de baza in industria saltelelor, iar in salteaua de 20 de cm inaltime Meeru gasim varianta imbunatatita a latexului. Latexul care are proprietatea de baza, elasticitatea punctuala, este impregnata cu uleiuri vegetale, astfel se previne aparitia bacteriilor.
Saltea Meeru
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 2249.00 Lei 2 029 Lei kosár
140 X 200 3519.00 Lei 3 119 Lei kosár
160 X 200 3959.00 Lei 3 589 Lei kosár
180 X 200 4449.00 Lei 4 059 Lei kosár
Pozitia de dormit Lateral, spate
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabila, lavabila
Duritate Semi-tare
Strat comfort Spuma memory
Inaltime saltelei 20 cm
Compozitie Green latex, cocos, spuma memory
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

 

 

Aproape de 100 de ani latexul este un material de baza in industria saltelelor, iar in salteaua de 20 de cm inaltime Meeru gasim varianta inbunatatita a latexului. Latexul care are proprietatea de baza, elasticitatea punctuala, este impregnata cu uleiuri vegetale, astfel se previne aparitia bacteriilor. Zona de confort a saltelei este compusa dintr-un strat de Memory Visco Mind de cea mai noua generatie avand 7 zone ergonomice care asigura sustinerea adecvata a coloanei. Constructia saltelei incepand de jos in sus: un strat de Green Latex de densitate 75 kg/m3 avand o inaltime de 10 cm si 7 zone ergonomice, un strat de 2 cm fibra de cocos si un strat de spuma memory Visco Mind cu o densitate de 55 kg/m3 avand o inatime de 6 cm.  

Faptul ca ne trezim proaspat si odihnit, se datoreaza  tesutului husei Tencel, care este denumit si “tesutul cu efect cosmetic”. Salteaua dispune de husa Tencel antialergica, care este detasabila si lavabila. Husa Tencel este fabricata din material 100% natural, din extract de fibra lemnoasa, datorita caruia este foarte fina la atingere. Husa Tencel are o capacitate de reglare a temperaturii, la cresterea temperaturii fibrele de textil se deschid, asigurand astfel distributia corecta a umiditatii, a surplusului de temperatura si aerisirea acestora. Cand temperatura este scazuta aceste fibre se inchid, pastrand caldura. Husa Tencel are o capacitate marita cu 50% de absorbtie a umezelii decat husa din bumbac. Astfel este asigurat un climat care impiedica aparitia bacteriilor, acarienilor si a mirosului neplacut. Caracteristicile cele mai importante a husei Tencel:

- efect regenerator asupra pielii

- intinereste

- efect antirid

- inbunatateste elasticitatea pielli

- regenereaza celulele

- aspect matasos si racoritor

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!