x saltea spuma rece, saltea fara arcuri, saltea pentru tineri, saltele

Saltea Casa pentru tineri

Saltea cu o suprafata dura de dormit, din spuma rece Eliocell. Calitate si durata lunga de viata.
Saltea Casa pentru tineri
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 599.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 599.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 849.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1149.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit pe spate
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate tare
Strat comfort spuma rece
Inaltime saltelei 16 cm
Compozitie spuma rece
Numarul zonelor fara zone
Sarcina maxima 110 kg

 

 

 

Doriti o saltea stabile si tare la un pret atractiv? Atunci va recomandam salteaua Casa din spuma rece Eliocell.

 

Salteua Casa cu o duritate ridicata va asigura o suprafata de dormit rezistenta in timp. Fabricat din spuma rece Eliocell  cu o densitate de 32 kg/m3 si o grosime totala de 16 cm asigura un suport ferm pentru coloana dumneavoastra. Spuma rece Elocell este un material de baza in productia  saltelelor din cauza pretului economic si in acelas timp cu o durata lunga de viata. Materialul Eliocell prezinta o structura cu celule deschise si din acest motiv are o ventilatie adecvata. Salteaua Casa are o husa  cu fire de argint avand la baza procesul de „silver technology” in urma caruia firele tesaturii au fost tratate cu ioni de argint care intra in reactie cu acestea, atasandu-se de ele.  Acest tip de husa prezinta o structura stabila si fiabila rezistand la spalari multiple, fara a pierde din efectele benefice antibacteriene ale ionilor de argit. Totodata impiedica aparitia mirosurilor neplacute si in acelas timp descarca tensiunile bioelectrice astfel sustinand un somn adanc si recreant.

 

De ce sa alegem o saltea din spuma rece ?

 

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastica, rezistenta,cu o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toate acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izociatului se face la temperaturi  reduse (de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  esteun material mai elastic, mai dens si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri , 1:- celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai ieftin sunt cele mai raspandite si 2: - cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR (high resilience) sunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Salteaua Casa din spuma rece:

 

• Spuma rece Eliocell

• Suprafata ferma de dormit ferma

• Aerisire ventilatie adecvata

• Grosime:  16 cm

• Durata lunga de viata

• Sarcina maxima: 110kg

• Husa: silver technology antibacterial

 

Husa Silver cu ioni de argint:

 

• Nivel antibacterial ridicat

• Anihileaza mirosurile neplacute

• Elimina formarea acarienilor, ciupercilor

• Recomandata  pentru persoanele alergice

• Placuta la atingere

• Detasabila - lavabila

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!