x

Saltele bio latex


Saltele bio latex din seva arborelui de cauciuc.


Saltea Bibione latex

Saltea Bibione latex

Are in compozitie biolatex si spuma rece, grosime de 20 cm, densitate excelenta, deci ferma dar si elastica in aceiasi masura.
1 089 Lei
Saltea Latex Prima Setal

Saltea Latex Prima Setal

Aceasta saltea bio, doar din latex este ideala tuturor celor care prefera avantajele unei saltele care preia forma corpului, protejeaza coloana, de o fermitate medie, ergonomica, cu o husa detasabila si lavabila la un pret exceptional.
1 239 Lei
Airylatex Prima

Airylatex Prima

Prima Airylatex saltea semitare din bio-hydrolatex cu 5 zone de confort. Prima Airylatex este o saltea de 16 cm, pe care o recomandam cu precadere pentru clientii constienti de importanta sanatatii.
1 239 Lei
Saltea Latex Prima 18

Saltea Latex Prima 18

O saltea bio de cea mai buna calitate, avand o compozitie de latex PIRELLI de 18 cm cu 7 zone ergonomice. Reprezinta gama de varf din categoria saltelelor bio. Salteaua dispune de o husa detasabila, lavabila, antialergica. tratata cu extract de Aloe Vera, sau la alegere poate fi cu bambus, amicor pure, levantica sau cashmere. Utilizarea saltelei este recomandata pe o somiera cu lamele arcuite din lemn, care dupa preferinta poate fi fixa, rabatabila manual sau rabatabila cu motor.
1 549 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!