x

Saltele bio latex-cocos


Saltele bio latex-cocos, combinatia ideala intre latexul elastic si fibra naturala de cocos.


Saltea Airylatex Comfort

Saltea Airylatex Comfort

Salteaua Airylatex Comfort cu o inaltime de 16 cm, cu o fermitate semi-tare si avand 7 zone ergonomice din bio hydrolatex-cocos este recomandata persoanelor care pun sanatatea si confortul pe primul loc.
1 239 Lei
Saltea Airylatex Extra

Saltea Airylatex Extra

Pentru cei care prefera o saltea de fermitate ridicata, salteaua Airylalex Extra cu o inaltime de 16 cm, cu 5 zone ergonomice, din hydrolatex-cocos este alegerea perfecta.
1 239 Lei
Saltea Latex Duoextra

Saltea Latex Duoextra

Salteaua Latex Duoextra va protejeaza coloana, cu 7 zone ergonomice, este alegerea perfecta pentru cei care prefera o saltea cu o fermitate ridicata in loc de o saltea moale, deoarece are o constructie de latex-cocos din 5 straturi si va ofera un confort maxim in timpul somnului.
1 393 Lei
Saltea Latex Comfort Setal

Saltea Latex Comfort Setal

Cautati o saltea cu adevarat confortabila, care v-ar menaja coloana? Nu va plac suprafetele care se afunda, mai degraba sunteti adeptii unei suprafete mai ferme?
1 399 Lei
Saltea Latex Extra Setal

Saltea Latex Extra Setal

Daca suntenti adeptii unei saltele cu adevarat confortabila, care v-ar menaja coloana si are o suprafata de dormit cu o fermitate ridicata, in acest caz aceasta saltea este alegerea perfecta pentru Dumneavoastra: va ofera un confort maxim prin constructia sa clasica de latex-fibra de cocos-latex cu fermitate medie si cu cele 7 zone anatomice.
1 399 Lei
Saltea Green Latex Cocos

Saltea Green Latex Cocos

Aproape de un secol latexul este o materie prima importanta in industria saltelelor, iar in salteaua Green Latex Cocos de 19 cm este folosita ultima generatie a latexului. Acest material este flexibil, este impregnat cu uleiuri vegetale, care neutralizeaza orice agent patogen.
2 019 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!