x

Saltea Green Latex Cocos

Aproape de un secol latexul este o materie prima importanta in industria saltelelor, iar in salteaua Green Latex Cocos de 19 cm este folosita ultima generatie a latexului. Acest material este flexibil, este impregnat cu uleiuri vegetale, care neutralizeaza orice agent patogen.
Saltea Green Latex Cocos
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 2019.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2479.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 3569.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 4029.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort Green Latex
Inaltime saltelei 19 cm
Compozitie Green Latex, cocos
Numarul zonelor 7
Sarcina maxima 130 kg

Aproape de un secol latexul este o materie prima importanta in industria saltelelor, iar in salteaua Green Latex Cocos de 19 cm este folosita ultima generatie a latexului. Acest material este flexibil, este impregnat cu uleiuri vegetale, care neutralizeaza orice agent patogen. Salteaua dispune de 7 zone ergonomice, care asigura sustinerea adecvata a coloanei. Husa Tencel a saltelei este de calitate premium, asigura o aerisire excelenta, este detasabila si lavabila.

 

De ce este o saltea bio?

Asa numitele saltele bio care se bucura de cea mai mare popularitate au in compozitie latex sau latex-cocos, dar in zilele noastre intilnim din ce in ce mai des pe langa stratul de cocos compozitii de latex-spuma rece si latex-spuma memory. De ce este bio? Pentru ca este antialergic si antibacterian. Pricipalele caracteristici al saltelelor bio sunt ca stratul de fibra de cocos sau stratul de fibra de cocos latexata care asigura fermitatea saltelei este antialergica si are capacitatea de a asigura o aerisire eficienta. In structura saltelei latex se afla o structura celulara care formeaza o structura cu pori deschisi, care asigura o vaporizare optima, aerisire si reglare a temperaturii corpului. In ciuda faptului ca permite o aerisire optima totusi detine o caracteristica de mentinere a temperaturii.

 

De ce sa alegem o saltea hydrolatex-cocos?

Saltelele latex-cocos in comparatie cu saltelele cu arcuri sunt mai putin flexibile, mai degraba sunt catalogate ca saltele ferme, doarece salteaua ofera o elasticitate punctuala, deci se afunda doar in acel punct unde se situeaza greutate, astfel asigura o perfecta preluare a formei corpului. Aspectul moale si elactic a latexului se combina perfect cu fermitatea statului de cocos, asadar aceste doua caractere diferite ne ofera o saltea confortabila cu o fermitate ridicata.

 Materia prima a stratului de latex se obtine din esenta arborelui de cauciuc, care vulcanizat la temperatura de 100-110o C rezulta componentul flexibil a saltelei. Latexul natural in toate cazurile este amestecat cu spuma latex sintetic, din acest motiv toate saltele bio din zilele noastre sunt de provenienta artificiala. 

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt imbibate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara datorita carui fapt ofera o flexibilitate, este antimolie, antoacarieni si antibacterial. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a evaporiza umezeala din timpul utilizarii, transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si ne ofera placerea somnului.

 

Caracteristicile saltelei Green Latex Cocos:

 

  • flexibilitate excelenta
  • sarcina maxima ridicata
  • durata lunga de viata
  • constructie ergonomica
  • husa Tencel
  • inaltime: 19 cm
  • garantie 3 ani

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!