x Saltea Airylatex Comfort Saltea Airylatex Comfort Saltea Airylatex Comfort Saltea Airylatex Comfort

Saltea Airylatex Comfort

Salteaua Airylatex Comfort cu o inaltime de 16 cm, cu o fermitate semi-tare si avand 7 zone ergonomice din bio hydrolatex-cocos este recomandata persoanelor care pun sanatatea si confortul pe primul loc.
Saltea Airylatex Comfort
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1239.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1239.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2119.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2249.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2479.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort hydrolatex
Inaltime saltelei 16 cm
Compozitie Airylatex, cocos
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 120 kg

 

Saltea Airylatex Comfort cu compozitie de hydrolatex-cocos pentru cei care prefera un confort maxim!

 

Salteaua Airylatex Comfort cu o inaltime de 16 cm, cu o fermitate semi-tare si avand 7 zone ergonomice din bio hydrolatex-cocos este recomandata persoanelor care pun sanatatea si confortul pe primul loc. Materialul hydrolatex este ultima generatie a saltelelor bio, care este combinatia a doua componente: latexul si spumei rece de inalta densitate. Straturile saltelei: hydrolatex-cocos-hydrolatex-cocos-hydrolatex. Produsul contine un strat de cocos de 2 cm, are un sistem de hydrolatex cu 7 zone ergonomice, husa detasabila, lavabila, tratata cu extract de Aloe Vera.

 

De ce este o saltea bio?

Asa numitele saltele bio care se bucura de cea mai mare popularitate au in compozitie latex sau latex-cocos, dar in zilele noastre intilnim din ce in ce mai des pe langa stratul de cocos compozitii de latex-spuma rece si latex-spuma memory. De ce este bio? Pentru ca este antialergic si antibacterian. Pricipalele caracteristici al saltelelor bio sunt ca stratul de fibra de cocos sau stratul de fibra de cocos latexata care asigura fermitatea saltelei este antialergica si are capacitatea de a asigura o aerisire eficienta. In structura saltelei latex se afla o structura celulara care formeaza o structura cu pori deschisi, care asigura o vaporizare optima, aerisire si reglare a temperaturii corpului. In ciuda faptului ca permite o aerisire optima totusi detine o caracteristica de mentinere a temperaturii.

 

De ce sa alegem o saltea hydrolatex-cocos?

Saltelele latex-cocos in comparatie cu saltelele cu arcuri sunt mai putin flexibile, mai degraba sunt catalogate ca saltele ferme, doarece salteaua ofera o elasticitate punctuala, deci se afunda doar in acel punct unde se situeaza greutate, astfel asigura o perfecta preluare a formei corpului. Aspectul moale si elactic a latexului se combina perfect cu fermitatea statului de cocos, asadar aceste doua caractere diferite ne ofera o saltea confortabila cu o fermitate ridicata.

 Materia prima a stratului de latex se obtine din esenta arborelui de cauciuc, care vulcanizat la temperatura de 100-110o C rezulta componentul flexibil a saltelei. Latexul natural in toate cazurile este amestecat cu spuma latex sintetic, din acest motiv toate saltele bio din zilele noastre sunt de provenienta artificiala. 

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt imbibate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara datorita carui fapt ofera o flexibilitate, este antimolie, antoacarieni si antibacterial. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a evaporiza umezeala din timpul utilizarii, transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si ne ofera placerea somnului.

 

Caracteristicile saltelei Airylatex Duo:

 

 • flexibilitate excelenta
 • sarcina maxima ridicata
 • durata lunga de viata
 • pret atractiv
 • constructie ergonomica
 • husa antialergica
 • fermitate semi-tare
 • inaltime: 16 cm
 • garantie 3 ani

 

 Caracteristicile husei Aloe Vera:

 • este tratata cu extract de Aloe Vera
 • efect antistres
 • efect regenerator
 • efect calmant asupra pielii
 • recomandata si alergicilor
 • asigura respiratie libera si calma
 • tesatura fina la atingere

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!