x

Saltea Latex Comfort Setal

Cautati o saltea cu adevarat confortabila, care v-ar menaja coloana? Nu va plac suprafetele care se afunda, mai degraba sunteti adeptii unei suprafete mai ferme?
Saltea Latex Comfort Setal Saltea Latex Comfort Setal
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1399.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1399.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort latex
Inaltime saltelei 17 cm
Compozitie latex, cocos
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 120 kg

 

 

 

Saltea Latex Comfort Setal: saltea bio de o calitate superioara, ergonomica, cu o compozitie din latex Pirelli-cocos cu fermitate medie.

 

Cautati o saltea cu adevarat confortabila, care v-ar menaja coloana? Nu va plac suprafetele care se afunda, mai degraba sunteti adeptii unei suprafete mai ferme? In acest caz aceasta saltea este alegerea cea mai potrivita pentru Dumneavoastra: va ofera un confort maxim prin constructia sa clasica de latex-fibra de cocos-latex cu fermitate medie si cu cele 7 zone anatomice. Durabilitatea calitatii saltelei este garantata de materialul latex-PIRELLI, de cea mai inalta calitate, asfel contribuind la crearea unui produs premium.

 

Aceasta saltea combina caracteristicile saltelelor clasice cu saltelele bio de generatie noua, in timp ce va ofera un confort deosebit si totodata va protejeaza si sanatatea: datorita celor 7 zone anatomice va ofera o sustinere ergonomica pe diferitele puncte ale corpului. 

 

Pe deasupra salteaua dispune de o husa detasabila, lavabila, antialergica, cu o aerisire buna, cu posibilitate de alegere din mai multe combinatii de materiale si caracteristici. Contra unui cost suplimentar husa poate fi comandata in varianta 3D, a carui avantaj este ca husa poate fi detasata in doua parti, astfel poate fi spalata una cate una in masina de spalat. Datorita acestor facilitati rezultatul final este un somn linistit si odihnitor.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

 

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea latex-cocos?

 

Saltelele latex-cocos in comparatie cu saltelele cu arcuri sunt mai putin flexibile, mai degraba sunt catalogate ca saltele ferme, doarece salteaua ofera o elasticitate punctuala, deci se afunda doar in acel punct unde se situeaza greutate, astfel asigura o perfecta preluare a formei corpului. Aspectul moale si elactic a latexului se combina perfect cu fermitatea statului de cocos, asadar aceste doua caractere diferite ne ofera o saltea confortabila cu o fermitate ridicata.

 Materia prima a stratului de latex se obtine din esenta arborelui de cauciuc, care vulcanizat la temperatura de 100-110o C rezulta componentul flexibil a saltelei. Latexul natural in toate cazurile este amestecat cu spuma latex sintetic, din acest motiv toate saltele bio din zilele noastre sunt de provenienta artificiala. 

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt imbibate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara datorita carui fapt ofera o flexibilitate, este antimolie, antoacarieni si antibacterial. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a evaporiza umezeala din timpul utilizarii, transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si ne ofera placerea somnului.

 

Saltea Latex Comfort Setal:

 • Saltea categoria Premium
 • Fermitate medie
 • Inaltime: 17 cm
 • Continut latex Pirelli de calitate superioara
 • Durata lunga de viata
 • 7 zone ergonomice
 • Diferite huse
 • Husa detasabila, lavabila
 • 3 ani garantie

 

Caracteristicile husei: 

 • Detasabila, lavabila
 • Modele de husa: aloe vera, bambus, etc.
 • Poate fi comandata si cu husa 3D: detasabila in doua parti
 • Antialergica
 • Antiacarieni
 • Aerisire optima
 • Asigura respiratie libera si calma

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!