x Latex Duoextra Latex Duoextra Latex Duoextra saltea bio latex-cocos

Saltea Latex Duoextra

Salteaua Latex Duoextra va protejeaza coloana, cu 7 zone ergonomice, este alegerea perfecta pentru cei care prefera o saltea cu o fermitate ridicata in loc de o saltea moale, deoarece are o constructie de latex-cocos din 5 straturi si va ofera un confort maxim in timpul somnului.
Saltea Latex Duoextra
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1393.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1393.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate tare
Strat comfort latex
Inaltime saltelei 15 cm
Compozitie latex, cocos
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 120 kg

 

Pentru cei care prefera o satea cu o fermitate ridicata, cu o suprafata de dormit ergonomica, cu un cuntinut de latex-PIRELLI de cea mai inalta calitate: saltea Latex Duoextra!

 

Salteaua Latex Duoextra cu 7 zone ergonomice va protejeaza coloana, este alegerea perfecta pentru cei care prefera o saltea cu o fermitate ridicata in loc de o saltea moale, deoarece are o constructie de latex-cocos din 5 straturi si va ofera un confort maxim in timpul somnului. Durata lunga de viata a calitatii saltelei este garantata de materialul latex-PIRELLI de o calitate superiora. Aceasta saltea cu o inaltime de 15 cm, combina caracteristicile constructiei clasice cu cea a noii generatii de saltele bio, in timp ce este foarte confortabila si ne protejeaza sanatatea cu ajutorul zonelor mentionate, corpul nostru va beneficia de o sustinere adecvata. Husa saltelei este detasabila, lavabila, antialergica, asigurand o aerisire perfecta saltelei. Aveti posibilitatea de a alege tipul husei: tratata cu extract de Aloe Vera, bambus sau "Amicor Pure". Datorita tuturor acestor factori rezultatul final este un somn odihnitor atat pentru corp cat si pentru suflet, si o trezire usoara!

 

De ce este o saltea bio?

Asa numitele saltele bio care se bucura de cea mai mare popularitate au in compozitie latex sau latex-cocos, dar in zilele noastre intilnim din ce in ce mai des pe langa stratul de cocos compozitii de latex-spuma rece si latex-spuma memory. De ce este bio? Pentru ca este antialergic si antibacterian. Pricipalele caracteristici al saltelelor bio sunt ca stratul de fibra de cocos sau stratul de fibra de cocos latexata care asigura fermitatea saltelei este antialergica si are capacitatea de a asigura o aerisire eficienta. In structura saltelei latex se afla o structura celulara care formeaza o structura cu pori deschisi, care asigura o vaporizare optima, aerisire si reglare a temperaturii corpului. In ciuda faptului ca permite o aerisire optima totusi detine o caracteristica de mentinere a temperaturii.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea latex-cocos?

Saltelele latex-cocos in comparatie cu saltelele cu arcuri sunt mai putin flexibile, mai degraba sunt catalogate ca saltele ferme, doarece salteaua ofera o elasticitate punctuala, deci se afunda doar in acel punct unde se situeaza greutate, astfel asigura o perfecta preluare a formei corpului. Aspectul moale si elactic a latexului se combina perfect cu fermitatea statului de cocos, asadar aceste doua caractere diferite ne ofera o saltea confortabila cu o fermitate ridicata.

 Materia prima a stratului de latex se obtine din esenta arborelui de cauciuc, care vulcanizat la temperatura de 100-110o C rezulta componentul flexibil a saltelei. Latexul natural in toate cazurile este amestecat cu spuma latex sintetic, din acest motiv toate saltele bio din zilele noastre sunt de provenienta artificiala. 

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt imbibate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara datorita carui fapt ofera o flexibilitate, este antimolie, antoacarieni si antibacterial. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a evaporiza umezeala din timpul utilizarii, transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si ne ofera placerea somnului.

 

Saltea Latex Duoextra:

 • saltea calitate premium
 • fermitate ridicata
 • inaltime: 15 cm
 • continut latex-PIRELLI de inalta calitate
 • durata lunga de viata
 • 7 zone ergonomice
 • husa la alegere
 • husa detasabila, lavabila
 • garantie 3 ani

 

Caracteristicile husei: 

 • detasabila si lavabila
 • husa la alegere: aloe vera, bambus, “Amicor Pure”
 • antialergica
 • antiacarieni
 • aerisire optima
 • asigura respiratie libera si calma

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!