x latex-comfort-hard_soft latex-comfort-hard_soft latex-comfort-hard_soft latex-comfort-hard_soft

Saltea Latex Comfort Hard-Soft

Pentru cei care prefera ceva special si de calitate, aceasta saltea cu siguranta va fi pe masura asteptarilor: datorita straturilor semi-tari latex-cocos-latex si a celor 7 zone ergonomice asigura un maxim confort al somnului.
Saltea Latex Comfort Hard-Soft
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1149.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1149.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1899.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2199.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate tare, moale
Strat comfort latex
Inaltime saltelei 16 cm
Sarcina maxima 120 kg

 

Saltea bio de fermitate semi-tare cu continut de latex-PIRELLI de cea mai inalta calitate: saltea Latex Comfort Hard-Soft!

 

 

Pentru cei care prefera ceva special si de calitate, aceasta saltea cu siguranta va fi pe masura asteptarilor: datorita straturilor semi-tari latex-cocos-latex si a celor 7 zone ergonomice asigura un maxim confort al somnului. Datorita asimetriei stratului de cocos este ca si cum am avea doua saltele, o parte a saltelei asigura o fermitate mai tare, iar cealalta parte este o suprafata de dormit moale. Numele renumitei firme PIRELLI este garantia calitatii, deoarece salteua este fabricata din  latex-PIRELLI de o calitate superiora. 

Aceasta saltea cu o inaltime de 16 cm, combina caracteristicile constructiei clasice cu cea a noii generatii de saltele bio, in timp ce este foarte confortabila si ne protejeaza sanatatea cu ajutorul zonelor mentionate, corpul nostru va beneficia de o sustinere adecvata. Datorita diferitelor zone ergonomice , corpul nostru va beneficia de o sustinere adecvata. Husa saltelei este detasabila, lavabila, antialergica, asigurand o aerisire perfecta saltelei. Aveti posibilitatea de a alege tipul husei: tratata cu extract de Aloe Vera, bambus sau "Amicor Pure". Datorita tuturor acestor factori rezultatul final este un somn odihnitor atat pentru corp cat si pentru suflet, si o trezire usoara!

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce sa alegem o saltea latex-cocos?

Saltelele latex-cocos in comparatie cu saltelele cu arcuri sunt mai putin flexibile, mai degraba sunt catalogate ca saltele ferme, doarece salteaua ofera o elasticitate punctuala, deci se afunda doar in acel punct unde se situeaza greutate, astfel asigura o perfecta preluare a formei corpului. Aspectul moale si elactic a latexului se combina perfect cu fermitatea statului de cocos, asadar aceste doua caractere diferite ne ofera o saltea confortabila cu o fermitate ridicata.

 Materia prima a stratului de latex se obtine din esenta arborelui de cauciuc, care vulcanizat la temperatura de 100-110o C rezulta componentul flexibil a saltelei. Latexul natural in toate cazurile este amestecat cu spuma latex sintetic, din acest motiv toate saltele bio din zilele noastre sunt de provenienta artificiala. 

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt imbibate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara datorita carui fapt ofera o flexibilitate, este antimolie, antoacarieni si antibacterial. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a evaporiza umezeala din timpul utilizarii, transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si ne ofera placerea somnului.

 

Saltea Latex comfort hard-soft:

 • saltea calitate premium
 • fermitati diferite: tare, moale
 • inaltime: 16 cm
 • continut latex-PIRELLI de inalta calitate
 • durata lunga de viata
 • 7 zone ergonomice
 • husa la alegere
 • husa detasabila, lavabila
 • garantie 3 ani

 

Caracteristicile husei: 

 • detasabila si lavabila
 • husa la alegere: aloe vera, bambus, “Amicor Pure”
 • antialergica
 • antiacarieni
 • aerisire optima
 • asigura respiratie libera si calma

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!