x Airylatex,Prima,latex-bio,latex

Airylatex Prima

Prima Airylatex saltea semitare din bio-hydrolatex cu 5 zone de confort. Prima Airylatex este o saltea de 16 cm, pe care o recomandam cu precadere pentru clientii constienti de importanta sanatatii.
Airylatex Prima
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1239.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1239.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2019.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2219.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2479.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Pe spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabila, lavabila
Duritate Semi-tare
Strat comfort Latex
Compozitie Airylatex
Numarul zonelor 5 zone
Sarcina maxima 120 kg

 

 

Prima Airylatex saltea semitare din bio-hydrolatex cu 5 zone de confort


Prima Airylatex este o saltea de 16 cm, pe care o recomandam cu precadere pentru clientii constienti de importanta sanatatii.Aceasta saltea face parte din noua generațiea a saltelelor natural-bio. Prima Airylatex este o saltea compus din Hidrolatex un amestec de latex si spuma rece de inalta densitate, cu 5 zone de confort este alegerea cea  mai buna pentru cei care sunt predispusi la alergie din cauza prafului sau acarienilor. Salteaua are o husa cu Aloe Vera, asadar husa va capata toata efectele benefice ale plantei: calmeaza si ajuta la pastrearea elasticitatii-prospetimii pielii, ofera un confort ridicat si asigura un somn mai adinc. Datorita tratamentului cu Aloe Vera husa devine  moale si matasoasa.Asigura o suprafata suficient de ferma de dormit, astfel  relaxeaza muschii corpului.

 

 Caracteristicile latexului!

O saltea din latex in comparatie cu cele pe arcuri  este mai putin flexibila facand parte din categoria saltelelor mai ferme si mai putin rigide avand elasticitate punctuala, oferind un support comfortabil si optim.  Latexul se produce din seva (laptele) arborelui de cauciuc care incalzit la o temperatura de 100-110 °C se obtine spuma elastica de cauciuc, un material cu o flexibilitate ridicata. Intotdeauna extractul natural de cauciuc este amestecat cu latex sintetic obtinandu-se materialul de baza a saltelei bio latex.

 

 Ce inseamna salteaua cu mai multe zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sustina. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei,  astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe toata suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau in cel mai bun caz 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Salteaua Prima Airylatex :

• Rezistenta ridicata

• Durata lunga de viata

• Se muleaza dupa forma corpului

• Disrtributie optima a greutatii corpului

• Grosime 16 cm

• Sarcina maxima: 120 kg

• Husa antialergica

• 3 ani garantie

 

Caracteristicile husei Aloe-Vera:

• Tratata cu extract din planta Aloe-Vera

• Reduce stresul

• Ajuta la regenerarea pielii

• Calmeaza pielea

• Antibacterial

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Placuta la atingere

 


Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!