x

Saltea Bibione latex

Are in compozitie biolatex si spuma rece, grosime de 20 cm, densitate excelenta, deci ferma dar si elastica in aceiasi masura.
Saltea Bibione latex
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1089.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1089.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1699.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1969.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2219.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, pe lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate semi-tare
Strat comfort latex
Inaltime saltelei 20 cm
Compozitie spuma rece, latex
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 Bibione – saltea latex – spuma rece,  ferma si elastica in acelasi timp!

 

Are in compozitie biolatex si spuma rece, grosime de 20 cm, densitate excelenta, deci ferma dar si elastica in aceiasi masura.  Baza saltelei este o spuma rece Eliocell , care deasupra – reprezentand stratul de comfort – are 4 cm de bio-latex pe 7 none ortopedice. Caracteristica saltelelor din spuma Eliocell este ca prin canale microscopice care formeaza o retea in interiorul saltelei, aceastea asigura o ventilatie buna reducand  umiditatea, impiedicand dezvoltarea bacteriilor, acarienilor si a ciupercilor in interiorul saltelei. Cele 7 zone ergonomice din startul de latex contribuie la obtinerea relaxarii perfecte si la comfortabilitatea maxima. Structura pe mai multe zone amenajeaza muschii si incheieturile  ofera un support corespunzator pentru coloana.  Baza saltelei – spuma rece Eliocell – este extrem de elastica, ferma, rezistenta cu capacitate bune de aerisire.

 

De ce sa alegem o saltea latex – spuma rece?

Saltelele latex – spuma rece, in comparatie cu saltelele cu arcuri sunt mai putin flexibile, mai degraba sunt catalogate ca saltele ferme, doarece salteaua ofera o elasticitate punctuala, deci se afunda doar in acel punct unde se situeaza greutate, astfel asigura o perfecta preluare a formei corpului. Aspectul moale si elastic a latexului se combina perfect cu fermitatea spumeireci Eliocell, asadar aceste doua materiale diferite ne ofera o saltea comfortabila cu o fermitate ridicata.

 

Caracteristicile latexului!

O saltea din latex in comparatie cu cele pe arcuri  este mai putin flexibila facand parte din categoria saltelelor mai ferme si mai putin rigide avand elasticitate punctuala, oferind un support comfortabil si optim.  Latexul se produce din seva (laptele) arborelui de cauciuc care incalzit la o temperatura de 100-110 °C se obtine spuma elastica de cauciuc, un material cu o flexibilitate ridicata. Intotdeauna extractul natural de cauciuc este amestecat cu latex sintetic obtinandu-se materialul de baza a saltelei bio latex.

 

Ce inseamna salteaua cu mai multe zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sustina. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei,  astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe toata suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau in cel mai bun caz 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Salteaua Bibione latex:

• Spuma rece de fermitate ridicata

• Rezistenta ridicata

• Durata lunga de viata

• Se muleaza dupa forma corpului

• Disrtributie optima a greutatii corpului

• Grosime 20 cm

• 3 ani garantie

• Sarcina maxima 130 kg

 

Husa fixa Amicor Pure:

• Ventilatie excelenta

• Antialergica

• Impiedica formarea ciupercilor si a bacteriilor

• Se curata usor

• Disipa umiditatea

• Faciliteaza respiratia usoara

• Trezire placuta

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!