x Saltea Latex Prima Setal Latex Prima Setal Saltea bio latex saltea bio

Saltea Latex Prima Setal

Aceasta saltea bio, doar din latex este ideala tuturor celor care prefera avantajele unei saltele care preia forma corpului, protejeaza coloana, de o fermitate medie, ergonomica, cu o husa detasabila si lavabila la un pret exceptional.
Saltea Latex Prima Setal
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1239.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1239.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2129.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2329.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2639.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort latex
Inaltime saltelei 14 cm
Compozitie latex
Termen de livrare la comada
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 120 kg

 

 

 

Pentru un confort deplin, o saltea bio cu o fermitate medie care preia forma corpului si cu posibilitatea de a alege o husa 3D, este salteaua Latex Prima Setal!

 

Aceasta saltea bio, doar din latex este ideala tuturor celor care prefera avantajele unei saltele care preia forma corpului, protejeaza coloana, de o fermitate medie, ergonomica, cu o husa detasabila si lavabila la un pret exceptional. Cu inaltimea de 14 cm si cu cele 7 zone anatomice, asigura corpului cea mai buna sustinere in timpul somnului.

 Utilizarea saltelei este recomandata pe o somiera cu lamele arcuite din lemn, care dupa preferinta poate fi fixa, rabatabila manual sau rabatabila cu motor.

Pe deasupra salteaua dispune de o husa detasabila, lavabila, antialergica, tratata cu extract de Aloe Vera cu o aerisire buna, cu posibilitate de alegere din mai multe combinatii de materiale si caracteristici. Contra unui cost suplimentar husa poate fi comandata in varianta 3D, a carui avantaj este ca husa poate fi detasata in doua parti, astfel poate fi spalata una cate una in masina de spalat. Datorita acestor facilitati rezultatul final este un somn linistit si odihnitor.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

 

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

De ce este o saltea bio?

 

Asa numitele saltele bio care se bucura de cea mai mare popularitate au in compozitie latex sau latex-cocos, dar in zilele noastre intilnim din ce in ce mai des pe langa stratul de cocos compozitii de latex-spuma rece si latex-spuma memory. De ce este bio? Pentru ca este antialergic si antibacterian. Pricipalele caracteristici al saltelelor bio sunt ca stratul de fibra de cocos sau stratul de fibra de cocos latexata care asigura fermitatea saltelei este antialergica si are capacitatea de a asigura o aerisire eficienta. In structura saltelei latex se afla o structura celulara care formeaza o structura cu pori deschisi, care asigura o vaporizare optima, aerisire si reglare a temperaturii corpului. In ciuda faptului ca permite o aerisire optima totusi detine o caracteristica de mentinere a temperaturii.

 

De ce sa alegem o saltea bio?

 

 Saltelele latex in comparatie cu saltelele cu arcuri sunt mai putin flexibile, maidegraba fac parte din categoria salteleleor ferme., deorece saltelele latex asigura o elasticitate punctuala, deci se scufunda doar in acel loc unde se exercita presiunea si in acest fel salteaua ne asigura o perfecta si confortabila sustinere a corpului.


Saltea Latex Comfort Setal:

 • Saltea categoria Premium
 • Fermitate medie
 • Inaltime: 14 cm
 • Continut latex Pirelli de calitate superioara
 • Durata lunga de viata
 • 7 zone ergonomice
 • Husa tratata cu extract de Aloe Vera
 • Poate fi comandata si cu husa 3D: detasabila in doua parti
 • Husa detasabila, lavabila
 • 3 ani garantie

 

Caracteristicile husei cu Aloe Vera: 

 • Detasabila, lavabila
 • Poate fi comandata si cu husa 3D: detasabila in doua parti
 • Antialergica
 • Antiacarieni
 • Aerisire optima
 • Asigura respiratie libera si calma

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!