x

Saltele cu arcuri Bonell


Saltele cu arcuri bonell - calitate si durata lunga de viata din otel calit.


Saltea Popular Flex

Saltea Popular Flex

Saltea clasica cu arcuri bonell. Saltea de incredere la un pret accesibil, cu un sistem intarit de arcuri bonell clasice.
629 Lei
Saltea Popular flex-5

Saltea Popular flex-5

Saltea clasica cu arcuri bonell. Saltea de incredere la un pret accesibil, cu un sistem intarit de arcuri bonell clasice si 5 zone ortopedice in zona lombara pentru o sustinere eficienta.
669 Lei
Saltea Experience Bonell

Saltea Experience Bonell

Saltea cu arcuri bonell recomandata persoanelor care prefera o suprafata mai dura de dormit. Cu o grosime de 22 cm si 5 zone ortopedice salteaua Experience Bonell este alegera optima.
799 Lei
Saltea Arita

Saltea Arita

Saltea care imbina avantajele arcurilor bonell si spuma memory, asigurand astfel un grad de comfort sporit. Suportul optim este asigurat de cele 7 zone ortopedice si stratul de comfort de spuma vascoelastica.
1 219 Lei
Saltea Western

Saltea Western

Saltea ortopedica pa 7 zone, des intalnita in hotelurile de lux, cu o grosime de 26 cm, husa matasoasa din lana de Cashmere.
1 349 Lei
Saltea Victoria

Saltea Victoria

Daca prefetati o saltea tare cu o suprafata comoda, daca aveti probleme cu coloana sau zona lombara, atunci salteaua Victoria este alegerea ideala. O saltea multizonala, combinatie inte arcuri si spuma rece.
1 939 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!