x

Saltea Arita

Saltea care imbina avantajele arcurilor bonell si spuma memory, asigurand astfel un grad de comfort sporit. Suportul optim este asigurat de cele 7 zone ortopedice si stratul de comfort de spuma vascoelastica.
Saltea Arita Saltea Arita
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1219.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1219.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
100 X 200 1359.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
120 X 200 1669.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1949.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2349.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit pe spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice nu
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate semi tare
Strat comfort spuma memory
Inaltime saltelei 26 cm
Compozitie arcuri bonell, spuma rece + memory
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

 Arita - calitate deosebita la pret accesibil

 

Salteaua Arita de 26 cm grosime, imbina avantajele arcurilor bonell cu spuma vascoelastica (memory), astfel asigurand un grad de comfort ridicat pentru o buna regenerare in timpul somnului. Sustinerea potrivita este asigurata de cele 7 zone ortopedice in combinatie cu spuma rece de densitate mare si stratul superior de comfort din spuma de memory de 3 cm. Datorota calitatilor ortopedice, salteaua Arita faciliteaza circulatia sanguina, minimalizeaza tensiunea din corp si relaxeaza muschii spatelui. Husa fixa este antibacteriana cu fire de argint, este foarte igienica si asigura un climat optim in timpul somnului.

 

Ce trebuie sa stim despre arcurile bonell?

 

In timpul procesului de fabricatie arcurile in forma de clepsidra sunt impletite itntr-un cofrag de sarma de otel, astfel garantand o durata de viata lunga chiar si la o folosire mai intensiva. Calitatea saltelei este direct proportionala cu numarul arcurilor din care este compusa. Cu cat are mai multe arcuri, cu atat calitatea este mai ridicata, suportul mai bun, oferind un comfort mai ridicat. Grosimea sarmei de otel din care sunt confectionate arcurile influenteaza duritatea saltelelor. Arcurile, de obicei, au in compozite sarma de otel de 2 – 2,2 mm cu 5 spirale (eventual 4 sau 6). Partile de sus si de jos ale arcurilor sunt legate intre ele cu sarma de otel spiralata. Intr-o saltea de 90x200 cm sunt aproximativ 200-220 de arcuri bonell, deci putem vorbi de 110-120 de arcuri pe m2. Forma speciala de clepsidra inpiedica frecarea arcurilor intre ele, rezultand o saltea silentioasa, masiva, in care arcurile nu se deformeaza si nu se incalcesc.

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!