x

Saltea Experience Bonell

Saltea cu arcuri bonell recomandata persoanelor care prefera o suprafata mai dura de dormit. Cu o grosime de 22 cm si 5 zone ortopedice salteaua Experience Bonell este alegera optima.
Saltea Experience Bonell
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 799.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 799.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1249.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 1399.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 1559.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit pe spate
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate tare
Strat comfort spuma rece
Inaltime saltelei 22 cm
Compozitie arcuri bonell, spuma rece
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 5 zone
Sarcina maxima 120 kg

 

 

 

 Experience Bonell - saltea tare de calitate

 

Salteaua Experience Bonell (22 cm) este recomandata persoanelor care care apreciaza o suprafata de dormit mai tare, cu un suport ferm. Comfortul maxim din timpul somnului este asigurat de arcurile de tip bonell de 2.3 mm grosime pe 5 zone ortopedice, cu suprafete de comfort de cate 4 cm pe ambele fete din spuma rece de tip open cell si intarituri in zona lombara. Stabilitatea este asigurata im primul rand de arcurile de tip bonell impreuna cu cele cinci zone lombare. Husa detasabila - lavabila Aloe Vera  este antibacteriana si tratata antiacarieni.

 

 

 

Ce trebuie sa stim despre arcurile bonell?

 

In timpul procesului de fabricatie arcurile in forma de clepsidra sunt impletite itntr-un cofrag de sarma de otel, astfel garantand o durata de viata lunga chiar si la o folosire mai intensiva. Calitatea saltelei este direct proportionala cu numarul arcurilor din care este compusa. Cu cat are mai multe arcuri, cu atat calitatea este mai ridicata, suportul mai bun, oferind un comfort mai ridicat. Grosimea sarmei de otel din care sunt confectionate arcurile influenteaza duritatea saltelelor. Arcurile, de obicei, au in compozite sarma de otel de 2 – 2,2 mm cu 5 spirale (eventual 4 sau 6). Partile de sus si de jos ale arcurilor sunt legate intre ele cu sarma de otel spiralata. Intr-o saltea de 90x200 cm sunt aproximativ 200-220 de arcuri bonell, deci putem vorbi de 110-120 de arcuri pe m2. Forma speciala de clepsidra inpiedica frecarea arcurilor intre ele, rezultand o saltea silentioasa, masiva, in care arcurile nu se deformeaza si nu se incalcesc.

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!