x

Saltea Palace Hotel Comfort

Saltea tare, dar comfortabila conceputa special pe baza experientei hotelurilor de lux. Saltea foarte stabila cu un grad de comfort sporit la o grosime de 32 cm.
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1549.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
100 X 200 1999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
120 X 200 2499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2699.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 3099.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit pe spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice nu
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate semi tare
Strat comfort spuma HR
Inaltime saltelei 32 cm
Compozitie arcuri bonell, spuma HR
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 140 kg

 

Palace Hotel Comfort: saltea full ortopedica la o grosime de 32 cm.

 

Salteaua Palace Hotel Comfort a fost dezvoltata pe baza experientei hotelurilor de lux. Este o saltea destul tare dar comfortabila, full ortopedica pe 7 zone cu sistem de arcuri intarite. Cu o grosime de 32 cm si stratul special de comfort Pillow Top ogera un comfort extraordinar, de parca ati fi dormit intr-un hotel de lux. Stratul de comfort Pillow Top este cea mai moderna si sofisticata din categoria spumelor reci, are caracteristici avansate de a distribui in mod optim presiunea corpului pe suprafata saltelei, oferind astfel un suport optim si un comfort ridicat.

Salteua Palace Hotel Comfort este cerificata ÖkoTex (nu contine substante daunatoare sanatatii sau naturii) si CertiPur (materialele din compozitia saltelei nu vor emana produse daunatoare cu odata cu inbatrinirea saltelei).

Husa saltelei este una speciala, din bumbac bio. Acest bumbac este cultivat sub niste reguli foarte stricte: pe plantatiile de bumbac nu se foloseste bumbac modoficat genetic sau tratat cu tot felul de pesticide. Produsele bin bumbacul bio nu contin substante daunatoare sanatatii, astfel sanatatea noastra este protejata. Este o husa naturala, protectoare cu pielea. antialergica, protejeaza impotriva iritatiilor si respira foarte bine. 

 

Ce trebuie sa stim despre arcurile bonell?

 

In timpul procesului de fabricatie arcurile in forma de clepsidra sunt impletite itntr-un cofrag de sarma de otel, astfel garantand o durata de viata lunga chiar si la o folosire mai intensiva. Calitatea saltelei este direct proportionala cu numarul arcurilor din care este compusa. Cu cat are mai multe arcuri, cu atat calitatea este mai ridicata, suportul mai bun, oferind un comfort mai ridicat. Grosimea sarmei de otel din care sunt confectionate arcurile influenteaza duritatea saltelelor. Arcurile, de obicei, au in compozite sarma de otel de 2 – 2,2 mm cu 5 spirale (eventual 4 sau 6). Partile de sus si de jos ale arcurilor sunt legate intre ele cu sarma de otel spiralata. Intr-o saltea de 90x200 cm sunt aproximativ 200-220 de arcuri bonell, deci putem vorbi de 110-120 de arcuri pe m2. Forma speciala de clepsidra inpiedica frecarea arcurilor intre ele, rezultand o saltea silentioasa, masiva, in care arcurile nu se deformeaza si nu se incalcesc intre ele.

 

Ce inseamna cele 7 zone anatomice?

 

Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distrubui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Ce este stratul de fiba de cocos?

 

Stratul de fibra de cocos ofera fermitate, stabilitate si elasticitate adecvata. Aceasta structura asigura sustinerea perfecta a coloanei. Stratul de fibra de cocos este fabricat din fibrele care acopera nuca de cocos. Aceste fibre sunt inmuiate mai multe luni in apa, dupa care sunt prelucrate. Fibrele fiind pe baza de celuloza au o structura usoara si ofera flexibilitate, are tratament antimolii antiacarieni si antibacterian. Structura fibroasa a stratului de cocos are capacitatea de a disipa umezeala din timpul utilizarii transpiratia, astfel suprafata va ramane uscata intotdeauna. In timpul prelucrarii din fibra de cocos se tese o funie spiralata rezistenta, astfel obtinem o fibra ondulata. Stratul de cocos datorita structurii sale naturale nesistematizata filtreaza unele radiatii negative ale pamantului, in acest fel oferandu-ne un somn adecvat. Naturistii si persoanele care cunosc efectele negative ale acestor radiatii asupra sanatatii prefera aceasta saltea cu cocos deoarece in zonele unde radiatiile negative ale pamantului ne-ar afecta, aceste straturi sunt capabile de a le filtra si de a ne oferi placerea somnului.

 

Salteaua Palace Hotel Comfort:

 

• Complet ortopedica

• Strat de comfort Pillow Top

• Certificat ÖkoTex

• Certificat CertiPur

• Suprafata tare de dormit

• Grosime: 32 cm

• Durata lunga de utilizare

• Sarcina maxima: 140 kg

 

Despre husa bumbac bio:

 

• Organica si bio

• Nu contine materiale sintetice, este perfect naturala

• Prietenoasa cu mediul inconjurator

• Nu contine produse chimice daunatoare sanatatii

• Prietenoasa cu pielea

• Recomandata si celor suferinzi de alergii

• Matasoasa si fina la atingere

 

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!