x

Saltea Superior

Din gama saltelelor de lux, salteaua Superior are la baza un sistem de arcuri bonell completata de straturile de comfort Pillow Top Visco Mind Memory si HyperSoft.
Saltea Superior Saltea Superior
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1899.00 Lei 1 599 Lei kosár
140 X 200 2799.00 Lei 2 599 Lei kosár
160 X 200 3449.00 Lei 3 149 Lei kosár
180 X 200 3749.00 Lei 3 449 Lei kosár
Pozitia de dormit pe spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice nu
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate semi tare
Strat comfort Visco Mind Memory, Hyper Soft
Inaltime saltelei 30 cm
Compozitie arcuri bonell, Visco Mind Memory, Hyper Soft
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 140 kg

 

Saltea ortopedica ultracomfortabila de lux, cu doua straturi diferite de spuma memory: Superior

 

Doriti o saltea de lux cu arcuri? Nu mai cautati, fiindca - cu straturile speciale de spuma memory si arcurile ortopedice de tip bonell - salteaua Superior este alegerea ideala. Salteaua combina sistemul clasic de arcuri bonell cu cea mai noua tehnologie de spuma memory care ridica comfortul saltelei, rezultand astfel o saltea de generatie noua cu arcuri de calitate top. Stratul de comfort special Pillow Top Visco Mind raspunde pentru relaxarea muschilor, distribuie in mod egal presiunea corpului pe toata suprafata saltelei. Aceasta este o spuma speciala, la dezvoltarea careia s-a luat ca punct de reper spuma memory traditionala, astfel s-a creat o spuma memory cu o flexibilitate mai marita. Actual aceasta este ultima generatie de spuma memory creata cu cea mai moderna tehnologie. Cea mai importanta caracteristica a acestei spume este capacitatea de distribuire uniforma a presiunii, datorita caruia vom obtine o sustinere adecvata, asigurand un confort ridicat al somnului odihnitor si sanatos. In procesul de fabricare a spumei Visco Mind Memory, materialul spumos si fluid este supus unei presiuni, datorita careia devine mult mai ferma si durabila, dar totodata si mai flexibila decat spuma memory traditionala. Are o toleranta maxima asupra schimbarilor de temperatura, o capacitate unica de flexibilitate, astfel isi recapata forma initiala de 15 ori mai repede decat spuma memory clasica.

Stratul special HyperSoft este comfortabil, asigura un climat adecvat, racoreste in timpul somnului datorita canalelor de aerisire, reduce volumul de transpiratie.

Salteaua are o susa de top speciala Viscon. Are proprietati speciale de a disipi transiratia crescand astfel senzatia de racoare. Este moale si fina, placuta la atingere.

 

Pe scurt despre spuma memory:

 

Spuma memory - care in zilele noastre este cea mai mare realizare a industriei somnului - este de asemenea din poliuretan vascoelastic. Acesta este un material asemanator spumei, dar este termosensibila: la o temperatura scazuta devine mai rigida, iar la o temperatura mai ridicata devine mai flexibila. Salteaua cu spuma memory este capabila de a prelua forma corpului cu exactitate milimetrica.

 

Ce trebuie sa stim despre arcurile bonell?

 

In timpul procesului de fabricatie arcurile in forma de clepsidra sunt impletite itntr-un cofrag de sarma de otel, astfel garantand o durata de viata lunga chiar si la o folosire mai intensiva. Calitatea saltelei este direct proportionala cu numarul arcurilor din care este compusa. Cu cat are mai multe arcuri, cu atat calitatea este mai ridicata, suportul mai bun, oferind un comfort mai ridicat. Grosimea sarmei de otel din care sunt confectionate arcurile influenteaza duritatea saltelelor. Arcurile, de obicei, au in compozite sarma de otel de 2 – 2,2 mm cu 5 spirale (eventual 4 sau 6). Partile de sus si de jos ale arcurilor sunt legate intre ele cu sarma de otel spiralata. Intr-o saltea de 90x200 cm sunt aproximativ 200-220 de arcuri bonell, deci putem vorbi de 110-120 de arcuri pe m2. Forma speciala de clepsidra inpiedica frecarea arcurilor intre ele, rezultand o saltea silentioasa, masiva, in care arcurile nu se deformeaza si nu se incalcesc.

 

Salteaua superior:

 

• Saltea de lux cu arcuri bonell si spuma memory

• Stuctura masiva si groasa

• Spuma memory Plillow Top Visco Mind

• Strat de comfort HyperSoft

• Ortopedica

• Semi tare

• Extra comfortabila

• Grosime: 22 cm

• Durata lunga de utilizare

• Sarcina maxima: 140 kg

 

Husa Viscon:

 

• Design unic de frumos

• Antialergica

• Proprietati de racorire

• Recomandata si alergicilor

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Material moale si matasos

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!