x

Saltea Western

Saltea ortopedica pa 7 zone, des intalnita in hotelurile de lux, cu o grosime de 26 cm, husa matasoasa din lana de Cashmere.
Saltea Western Saltea Western
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 1349.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
100 X 200 1499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
120 X 200 1999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2199.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2799.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit pe spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice nu
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate semi-tare
Strat comfort spuma HR
Inaltime saltelei 26 cm
Compozitie arcuri bonell, spuma HR
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 140 kg

 

 

 

Saltea de lux, groasa de 26 cm, cu husa deosebita Cashmere.

 

Daca preferati o suprafata de dormit tare, care sa fie in acelasi timp si comfortabila, atunci salteaua Western cu arcuri bonell de 26 cm grosime totala - des intalnita in hotelurile de lux - este alegerea idela. Arcurile asezate pe 7 zone asigura rigiditatea si stabilitatea corespunzatoare a saltelei cu un suport mai ferm in zona lombara. Pentru un comfort sporit deasupre arcurilor se afla un strat special numit Pillow Top, o spuma rece de densitate ridicata. Rigiditatea oferita de arcurile bonell in combinatie cu stratul Pillow Top rezulta o suport ferm in timpul somnului cu o suprafata comfortabila si moale. Stratul de comfort Pillow Top este cea mai moderna si sofisticata din categoria spumelor reci, are caracteristici avansate de a distribui in mod optim presiunea corpului pe suprafata saltelei, oferind astfel un suport optim si un comfort ridicat. Husa saltelei este din lana de Cashmere, astfel tesutul este fin la atingere, garantand cel mai inalt nivel de comfort. Casmirul este simbolul elegantei, moale si matasos, un material de inalta calitate. Tesutul casmir este combinatia speciala dintre casmir si viscoza, care asigura un comfort si un somn relaxant. Casmirul are o structura aparte, cu o constructie spiralata, care asigura corpului o temperatura optima in timpul somnului. Lana speciala casmir provine de la capra Casmir, care traieste in regiunile inalte ale Himalaiei, si datorita climei foarte reci, ea dispune de o lana foarte fina.

 

Ce trebuie sa stim despre arcurile bonell?

 

In timpul procesului de fabricatie arcurile in forma de clepsidra sunt impletite itntr-un cofrag de sarma de otel, astfel garantand o durata de viata lunga chiar si la o folosire mai intensiva. Calitatea saltelei este direct proportionala cu numarul arcurilor din care este compusa. Cu cat are mai multe arcuri, cu atat calitatea este mai ridicata, suportul mai bun, oferind un comfort mai ridicat. Grosimea sarmei de otel din care sunt confectionate arcurile influenteaza duritatea saltelelor. Arcurile, de obicei, au in compozite sarma de otel de 2 – 2,2 mm cu 5 spirale (eventual 4 sau 6). Partile de sus si de jos ale arcurilor sunt legate intre ele cu sarma de otel spiralata. Intr-o saltea de 90x200 cm sunt aproximativ 200-220 de arcuri bonell, deci putem vorbi de 110-120 de arcuri pe m2. Forma speciala de clepsidra inpiedica frecarea arcurilor intre ele, rezultand o saltea silentioasa, masiva, in care arcurile nu se deformeaza si nu se incalcesc.

 

Ce trebuie sa stim despre spuma rece ?

 

Spuma rece are caracteristici foarte bune: elastica, rezistenta, o strucura stabila, 100% hipoalergenica, distribuie perfect greutatea corpului pe suprafata saltelei, respinge umezeala dar se ventileaza corespunzator. Toata acestea se datoreaza procesului de fabricatie: spumificarea poliolului si izocianatului se face la temperaturi  joase (de unde vine si numele de spuma rece). Dupa finalizarea procesului de spumificare rezulta un material perfect omogen, elastic care respinge umezeala. Datorita celulelor deschise  este mai elastic, mai dens si se ventileaza mai bine decat alte materiale obisnuite. Cu cat o spuma rece are o densitate mai mare cu atat va fi mai stabila si va avea o durata de viata mai indelungata. Spuma rece este de doua feluri, 1: - celule pe baza de polieter, care datorita pretului de fabricatie  mai scazut sunt cele mai raspandite si 2: - cele din poliuretan cu o ventilatie mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Saltelele din spuma rece HR (high resilience), de elasticitate mare sunt gama de varf din categoria saltelelor din poliuretan.

 

Salteaua Western:

 

    • Arcuri bonell pe 7 zone

    • Strat special de comfort Pillow Top

    • Structura groasa si masiva

    • Otropedica

    • Suprafata semi tare

    • Comfort ridicat

    • Grosime 26 cm

    • Durata lunga de utilizare

    • Sarcina maxima: 140 kg

    • Husa din lana de Cashmere

 

Caracteristicile husei Cashmere: 

  • Foarte fina si matasoasa la atingere
  • Iarna incalzeste, vara racoreste
  • Eco-friendly
  • Nu contine substante chimice daunatoare sanatatii
  • Prietenoasa cu pielea
  • Recomandata si celor care sufera de alergii
  • Se adapteaza perfect la cele patru anotimpuri

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!