x

Saltea Evolution Platinum

Alegerea ideala pentru cei care cauta ultima tehnologie, chiar daca este vorba de saltele. Saltea speciala, combinatie intre arcuri din spuma si Memory Foam.
Saltea Evolution Platinum
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 4549.00 Lei 3 749 Lei kosár
90 X 200 4549.00 Lei 3 749 Lei kosár
140 X 200 6899.00 Lei 5 799 Lei kosár
160 X 200 7199.00 Lei 6 099 Lei kosár
180 X 200 7649.00 Lei 6 399 Lei kosár
Pozitia de dormit pe spate, lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei datasabila, lavabila
Duritate semi tare
Strat comfort Spuma Memory
Inaltime saltelei 28 cm
Compozitie arcuri din spuma, Memory Foam
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 150 kg

 

Evolution Platinum: saltea unica cu tehnologia EvoSpring

 

Salteaua Evolution Platinum cu o grosime de 28 cm - semi tare-  cu arcuri din spuma este elegerea perfecta pentru care cauta sa cumpere produse ultima tehnologie, chiar daca este vorba de saltele, pentru a beneficia de aceasta si in timpul somnului. Aceasta saltea combina avantajele oferite de arcuri si spuma memory, este fabricata prin tehnologia spumei vidate. O problema reala a fabricantilor de saltele este reducerea temperatuii pe care o preia salteaua in timpul noptii, temperatura apropiata de cea a corpului. Daca salteaua nu se ventileaza corespunzator, atunci corpul transpira iar somnul nu este satisfacator. Se pare ca problema sa poate rezolva prin aceasta tehnologie de ultima generatie numita EvoSpring, prin care salteaua "respira liber", asigurand astfel un climat corespunzator. 

 Salteaua beneficiaza de sistem de arcuri din spuma pe doua nivele la o grosime de 28 cm si o husa detasabila si lavabila Oxygen Plus pentru a asigura un climat corespunzator si a satisface orice nevoie din timpul somnului.

 Husa Oxygen Plus in timpul procesului de fabricatie este tratata cu ioni negativi, deoarece cercetarile din domeniu au demonstrat ca au proprietati de curatare, reduc durerile de cap si simptomele alergice.

 

Saltelele Evolution:

 

Saltelele Evolution elimina eventualele neplaceri cauzate de saltelele cu arcuri din otel si cele cu spuma memory, combinand doar avantajele acestora. Cu toate ca arcurile din otel rezista bine sub presiunea corpului, acestea pot cauza un discomfort unora. Saltelele din spuma mulandu-se dupa forma corpului preiau temperatura acestuia creand un discomfort termic. Salteaua Evolution se muleaza si ea dupa forma corpului, dar tehnologia unica de arcuri din spuma, care asigura o ventilatie corespunzatoare elimina supraincalzirea. Experiente stiintifice au dovedit avantajele benefice aduse in timpul somnului de catre saltelele Evolution.

 

Functionarea arcurilor EvoSpring:

 

Arcurile din spuma din saltelele Evolution sunt independente dar se sincronizeaza in miscari. Arcuriule din spuma ofera un suport corespunzator corpului, faciliteaza circulatia sanguina si detensioneaza coloana. Arcurile sunt fabricate din spume de densitate diferita astfel asigurand comfortul din timpul somnului. Este protectoare si cu natura, fiindca pentru fabricarea arcurilor din spuma se foloseste cu 34% mai putin material.

 

Salteaua Evolution Platinum:

 

• 2 cm spuma memory

• 4 cm arcuri EvoSpring de ultima tehnologie

• Baza din spuma rece

• Arcuri EvoSpring pe 7 zone

• Aerisire 3D

• Semi tare

• Grosime totala: 28 cm

• Sarcina maxima: 150 kg

 

 

Husa Oxygen Plus:

 

• Asigura un climat corespunzator

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Inbunatateste calitatea somnului

 

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!