x

Saltele cu arcuri independente


Saltele cu arcuri independente - gama de varf a saltelelor cu arcuri de otel.


Saltea Pocket Bello Hard

Saltea Pocket Bello Hard

Pocket Bello Hard cu o grosime de 22 cm este recomandata pentru cei care doresc o saltea cu o fermitate ridicata. Prin utilizarea acestei saltele veti avea placerea de a descoperi efectele benefice asupra coloanei ale arcurilor individuale asezate pe 7 zone transversale.
919 Lei
Saltea Pocket Bello Soft

Saltea Pocket Bello Soft

Pocket Bello Soft cu o grosime de 22 cm este recomandata pentru cei care doresc o saltea cu o fermitate medie. Prin utilizarea acestei saltele veti avea placerea de a descoperi efectele benefice asupra coloanei ale arcurilor individuale asezate pe 7 zone transversale.
919 Lei
Saltea Pocket Basic

Saltea Pocket Basic

Saltea cu arcuri individuale pe 7 zone ergomomice, cu o grosime de 19 cm si suprafata dura de dormit.
919 Lei
Saltea Pocket Mef V4 Soft

Saltea Pocket Mef V4 Soft

Cautati o saltea stabila, semi dura si confortabila? Atunci va recomandam salteaua Pocket Mef V4 Soft cu o grosime de 23 cm avand o combinatie de arcuri individuale si spuma de memorie.
1 249 Lei
Saltea Pocket Mef V4 Hard

Saltea Pocket Mef V4 Hard

Cautati o saltea stabila, semi dura si confortabila? Atunci va recomandam salteaua Pocket Mef V4 Hard cu o grosime de 23 cm avand o combinatie de arcuri individuale si spuma de memorie.
1 249 Lei
Saltea Experience Polargel

Saltea Experience Polargel

Doriti o saltea semi dura cu flexibilitate sporita si proprietati termoconductoare perfecte? Doriti ca in timpul somnului sa aveti asigurat un climat placut si aer proaspat? Atunci alegerea optima pentru Dumneavoastra poate fi salteaua Experience Polargel, cu o grosime de 27 cm, cu arcuri individuale.
1 499 Lei
Saltea Experience Latexgel

Saltea Experience Latexgel

Experience Latexgel: salteaua cu proprietati de termoconductibilitate ridicata cu ajutorul stratului Cool Latexgel! Grosime 27 cm.
1 559 Lei
Saltea Queen Prima Pocket HR/HD Soft

Saltea Queen Prima Pocket HR/HD Soft

Queen Prima Pocket HR-HD Soft este o saltea ortopedica cu strat de confort din categoria lux
2 399 Lei
Saltea Queen Exclusive

Saltea Queen Exclusive

Salteaua de lux Queen Exclusive (grosime 32 cm) cu arcuri individuale si strat de cocos este personabila datorita stratului superior de comfort, care poate fi din: spuma de memorie, latex sau spuma rece.
2 649 Lei
eco-sleep moravia-comfort seally stearns-and-foster moravia-comfort pirelli matratex nanni dunlopillo

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!