x

Estate Pillow Top

Saltea Estate Pilow Top de la Stear&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 39 cm. Vreti ca salteaua sa fie elastica, semi-tare si din materiale de calitate? Atunci Estate Pillow Top este alegerea corecta!
 Estate Pillow Top  Estate Pillow Top
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
140 X 200 21349.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 22949.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 24949.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Pe spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Nu
Garantie 3 ani
Tipul husei Fixa
Duritate Semi-tare
Strat comfort spuma PrimaSense HD soft
Inaltime saltelei 39 cm
Compozitie Arcuri titan, Spuma memory cool-gel, spuma HD Soft
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima Fara restrictie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saltea Estate Pilow Top de la Stearns&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 39 cm.

 

Saltelele de la Stearns&Foster reprezinta calitatea exclusiva. Aceste saltele sunt fabricate de o firma cu renume in domeni cu o vechime de peste 165 ani, din materialele cele mai bune  din lume, de personal  calificat profesional. Aceste saltele sunt executate exclusiv manual si din aceasta cauza sunt dedicate celor care nu se multumesc numai cu perfectul. Materialele folosite la aceste saltele sunt; Casmiriul  un material obținut din blana caprelor de Casmir, bumbac din SUA, matase din China si lana din Noua Zeelanda. Toate saltelele au colturi intarite astfel se previne deformarea iar miezul saltelelor contin arcuri individuale din titan care sunt atat de durabile, ca va vor servi o viata antreaga. Vreti ca salteaua sa fie elastica, semi-tare si din materiale de calitate? Atunci salteaua Estate Pillow Top cu arcuri individuale este alegera corecta. Cu cele 7 zone de confort intarite va asigura un suport adecvat in zona soldului si putin mai moale in zona umerilor, astfel relaxarea este completa datorita stratului din spuma rece Pillow Top. Cu grosimea de 39 cm si confortului oferit de cele 7 zone va veti trezi in fiecare dimineata ca si intr-un hotel de lux.

Husa saltelei este o tesatura speciala  ForeverFlex Fabric dintr-un material complet nou si modern cu proprietati impresionante moale la atingere, respirabilitate excelenta, umiditatea excesiva este eliminata, non-alergic si inlatura aparitia microorganismelor dăunătoare, cum ar fi bacteriile si acarienii.

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

 

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

 

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Salteaua Estate Pilow Top:

Saltea lux cu arcuri individuale

Sistem arc in arc din aliaj de titan

7 zone de confort

Grosime: 39 cm

Durata de viata lunga

Sarcina maxima: fara restrictie

Garantie3  ani

 

Caracteristicile husei ForeverFlex Fabric:

Este moale si pufos la atingere

Design elegant si modern

Efect relaxant si revigorant

Antialergic

Protectie maxima contra acarienilor

Faciliteaza respiratia mai usoara

Ventilatie excelenta

 

 

 

 

 

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!