x

Saltea Queen Prima Pocket HR/HD Soft

Queen Prima Pocket HR-HD Soft este o saltea ortopedica cu strat de confort din categoria lux
Saltea Queen Prima Pocket HR/HD Soft
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 2399.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 3739.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 4299.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 4679.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Pe spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Da
Garantie 3 ani
Tipul husei Partea de sus detasabila, lavabila
Duritate Semi -tare
Strat comfort Spuma HD soft sau SpumaHR
Inaltime saltelei 27 cm
Compozitie Spuma rece, arcuri individuale strat de confort la alegere
Numarul zonelor 7
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

Queen Prima Pocket HR/HD Soft este o saltea ortopedica cu strat de confort din categoria lux!

 

Aceasta saltea va va oferi somnul odihnitor ca si in hoteluri cu renume. Confortul este asigurat de straturile de pe partea de sus a saltelei care pot fi cerute la alegere. Pentru pretul standard puteti alage intre doua tipuri de materiale, unul este spuma rece HD soft cu o densitate de 35 kg/m3 iar celalalt spuma HR cu densitatea de 42 kg/m3 . Ambele materiale ofera un suport flexibil- ferm datorita elasticitatii punctuale , sau pentru  pentru o suprataxa de 20% puteti opta si pentru strat de confort din latex sau spuma memory. Spuma memory  asigura un somn odihnitor datorita moliciunii si distribuie uniform greutatea corpului pe suprafata saltelei. Latexul asigura un suport mai ferm, semi dur. Sub aceste straturi de confort gasim miezul saltelei compus dintr-un sistem  de arcuri individuale( pocket spring) distribuite pe 7 zone de confort.

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!