x

Ametist

Salteaua Ametist este una dintre saltelele hibride de cea mai buna calitate. Prin achizitionarea saltelei Ametist nu ve-ti fi dezamagiti si o sa aveti parte de un somn odihnitor si relaxant.
Ametist
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
90 X 200 2019.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
100 X 200 2499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
120 X 200 3119.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 3119.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 3349.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 3749.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Pe spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Nu
Garantie 3 ani
Tipul husei Detasabila, lavabila
Duritate Semi-tare
Strat comfort Spuma memory visco-gel
Inaltime saltelei 25 cm
Compozitie Arcuri individuale, spuma memory visco-gel
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

Salteaua Ametist este una dintre saltelele hibride de cea mai buna calitate.

 

Prin achizitionarea saltelei Ametist nu ve-ti fi dezamagiti si o sa aveti parte de un somn odihnitor si relaxant. Aceasta saltea este  compusa dintr-o combinati a arcurilor individuale si spuma memory Visco-gel.. Datorita spumei memory Visco-gel  obtinute in urma unei proces tehnologic de varf  aceasta saltea ofera o utilizare ergonomica la cel mai inalt nivel si prin acesta sunt inlaturate durerile care pot persista in unele parti ale corpului. Nu in ultimul rand relaxeaza muschi si articulatiile oferind corpului o pozitie sanatoasa. Datorita stucturii miezului, realizata din arcuri individuale impartite pe 7 zone ergonomice salteaua raspunde si reactioneaza extrem de sensibil la miscarile si formele corpului uman. Pe partea de sus a saltelei gasim un strat special din spuma Visco-gel care are proprietatea de a descreste temperatura cu 1-2 grade pe suprafata saltelei, astfel permite un climat mai placut si extrem de linistit, prin urmare maximalizeaza calitatea somnului.

Salteaua are o husas peciala  realizata prin tesatura asanumitului Viscon. Tesatura saltelei Ametist are efectele benefice ale cristalei de ametist care amelioreaza durerea,  proprietati de a elimina simptomele cauzate de stres, creste performantele mentale  , relaxant si revigorant. Stimulează distrugerea virusurilor și a bacteriilor. Tesatura la atingere este  prietenosa pielii  și moale. Husa este detasabila si lavabila la 30ºC

 

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

Ce insaemna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Salteaua Ametist:

• Saltea de calitate lux

• Spuma Visco-gel calitate excelenta

• 7 zone de confort

• Grosime: 25 cm

• Durata de viata lunga

• Sarcina maxima: 130 kg

• Husa cu efecte benefice ale cristalei de ametist

• Garantie3  ani

 

Caracteristicile husei Ametist:

• Este moale si pufos la atingere

• Antialergic

• Detasabila, lavabila

• Protectie maxima contra acarienilor

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Ventilatie excelenta

• Elimina simptomele cauzate de stres

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!