x saltea duros, saltele arcuri individuale

Saltea Duros

Daca preferati o saltea tare, atunci alegera potrivita este salteua Duros cu arcuri independente, cu o grosime de 25 cm si 7 zone anatomice.
Saltea Duros
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1199.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1199.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 1869.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2179.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2429.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, pe lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei fixa
Duritate tare
Strat comfort spuma rece
Inaltime saltelei 25 cm
Compozitie arcuri independente, spuma rece
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7
Sarcina maxima 120 kg

 

 

 

 

 

 

Daca preferati o saltea tare, atunci alegera potrivita este salteua Duros cu arcuri independente, cu o grosime de 25 cm si 7 zone anatomice.

 

Duritatea saltelei provine de la un strat heterogen de spuma cu un strat de comfort din spuma rece.  Statificarea saltelei se prezinta astfel (de jos in sus): un strat de 3 cm de spuma rece cu o densitate de 32kg/m3; 2 cm spuma heterogena;  arcuri individuale din otel cu o grosime de 14 cm; 2 cm spuma heterogena, 3 cm spuma rece Eliocell cu o densitate de 30kg/m3.

 

Ce inseamna cele 7 zone anatomice?

 

Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distrubui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Despre arcurile independente:

 

Saltelele cu arcuri sunt de doua feluri: saltele cu arcuri bonell si cele cu arcuri individulale (independente, pocket-spring, arcuri Marshall).

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa, cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind introduse  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie, evitand astfel efectele de  „valuri” care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez  James W Marshall stabilit in Canada. Este fondatorul in anul 1900 a firmei Marshall Ventilated Matress. El a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intr-un saculet de bumbac , care formeaza un sistem independent de suspensie, se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport ideal si confortabil. Aceste imbunatatiri si innovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o popularitate din ce in ce mai mare si la o raspandire pe scara globala.

 

Salteaua  Duros:

 

• Arcuri individuale

• 7 zone anatomice

• Fete cu duritate diferita

• Inaltime: 25 cm

• Durata lunga de viata

• Sarcina maxima: 120 kg

• Husa fixa – tratament antialergic si antiacarieni

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!