x

Estate

Saltea Estate de la Stearns&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 37 cm. Saltelele de la Stearns&Foster reprezinta calitatea exclusiva. Aceste saltele sunt fabricate de o firma cu renume in domeniu cu o vechime de peste 165 ani.
Estate Estate Estate
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
140 X 200 14699.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 16549.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 17499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit Pe spate, lateral
Antialergic Da
Marimi atipice Nu
Garantie 3 ani
Tipul husei Fixa
Duritate Semi-tare
Strat comfort 5 cm spuma Prima Sense HD Soft
Inaltime saltelei 37 cm
Compozitie Arcuri titan, PrimaCool memory, spuma HD Soft
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima Fara restrictie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saltea Estate de la Stearns&Foster cu tehnologia arc in arc si grosime de 37 cm

 

Saltelele de la Stearns&Foster reprezinta calitatea exclusiva. Aceste saltele sunt fabricate de o firma cu renume in domeniu cu o vechime de peste 165 ani, din materialele cele mai bune  din lume, de personal  calificat profesional. Aceste saltele sunt executate exclusiv manual si din aceasta cauza sunt dedicate celor care nu se multumesc numai cu perfectul. Materialele folosite la aceste saltele sunt; Casmiriul  un material obținut din blana caprelor de Casmir, bumbac din SUA, matase din China si lana din Noua Zeelanda. Toate saltelele au colturi intarite astfel se previne deformarea iar miezul saltelelor contin arcuri individuale din titan care sunt atat de durabile, ca va vor servi o viata antreaga. Husa saltelei este o tesatura speciala  ForeverFlex Fabric dintr-un material complet nou si modern cu proprietati impresionante moale la atingere ,respirabilitate excelenta, umiditatea excesiva este eliminata, non-alergic si inlatura aparitia microorganismelor dăunătoare, cum ar fi bacteriile si acarienii.

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

 

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

 

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sprijine. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Salteaua Estate:

• Saltea lux cu arcuri individuale

• Sistem arc in arc din aliaj de titan

• 7 zone de confort

• Grosime: 37 cm

• Durata de viata lunga

• Sarcina maxima: fara restrictie

• Garantie3  ani

 

Caracteristicile husei ForeverFlex Fabric:

• Este moale si pufos la atingere

• Design elegant si modern

• Efect relaxant si revigorant

• Antialergic

• Protectie maxima contra acarienilor

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Ventilatie excelenta

 

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!