x

Saltea Experience Latexgel

Experience Latexgel: salteaua cu proprietati de termoconductibilitate ridicata cu ajutorul stratului Cool Latexgel! Grosime 27 cm.
Saltea Experience Latexgel
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1559.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1559.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2809.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 3119.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, pe lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort latexgel
Inaltime saltelei 27 cm
Compozitie arcuri independente, spuma rece, latex gel
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 140 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Experience Latexgel: salteaua cu proprietati de termoconductibilitate ridicata cu ajutorul stratului Cool Latexgel!

 

Doriti sa achizitionati o saltea cu caracteristici  termoconductoare excelente? Va-ti saturat de faptul ca salteaua Dumneavoastra retine umiditatea si caldura corpului? Atunci alegerea  perfecta pentru Dumneavoastra poate fi salteaua Experience Latexgel. Cu o grosime de 27 cm, cu arcuri individuale asezate  pe  7 zone transversale si un strat special de comfort din Cool latex,  un material revolutionar care se conformeaza optim anatomiei corpului. Astfel salteaua ofera un suport adecvat  si ajuta la o buna circulatie  sanguina pentru un somn profund. Cool latex-ul se obtine prin amestecarea Bio latexului cu particule de gel rezultand un material cu termoconductibilitate excelenta. In timpul utilizarii, de la caldura corpului aceste particule de gel se activeaza oferind un efect racoritor si o senzatie de ventilatie. Cele 7 zone de arcuri (impachetate individual) pe transversale asigura un suport eficient in zonele extreme ale corpului prin descarcarea tensiunii astfel rezultand un somn comfortabil si odihnitor. Husa cu fire de argint are la baza procesul de „silver technology, in urma caruia firele tesaturii au fost tratate cu ioni de argint care intra in reactie cu acesta, intergrindu-se in ele. Acest tip de husa prezinta o structura stabila si fiabila rezistand la spalari multiple, fara a pierde din efectele benefice antibacteriene ale ionilor de argit. Totodata impiedica aparitia mirosurilor neplacute si in acelas timp descarca tensiunile bioelectrice astfel sustinand un somn adanc si recreant.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sustina. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei,  astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe toata suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau in cel mai bun caz 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Caracteristicile latexului!

O saltea din latex in comparatie cu cele pe arcuri  este mai putin flexibila facand parte din categoria saltelelor mai ferme si mai putin rigide avand elasticitate punctuala, oferind un support comfortabil si optim.  Latexul se produce din seva (laptele) arborelui de cauciuc care incalzit la o temperatura de 100-110 °C se obtine spuma elastica de cauciuc, un material cu o flexibilitate ridicata. Intotdeauna extractul natural de cauciuc este amestecat cu latex sintetic obtinandu-se materialul de baza a saltelei bio latex.

 

Despre arcurile independente

Saltelele cu arcuri sunt de doua feluri: saltele cu arcuri bonell si cele cu arcuri individulale (independente, pocket-spring, arcuri Marshall).

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa, cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai mare decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate mai mare  ofera un suport flexibil si mai stabil.  Fiind introduse  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie, evitand astfel efectele de  „valuri” care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri independente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez  James W Marshall stabilit in Canada. Este fondatorul in anul 1900 a firmei Marshall Ventilated Matress. El a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intr-un saculet de bumbac , care formeaza un sistem independent de suspensie, se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport ideal si comfortabil. Aceste imbunatatiri si innovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o popularitate din ce in ce mai mare si la o raspandire pe scara globala.

 

 

 Salteaua Experience Latexgel:

• Arcuri individuale

• Strat de comfort: bio latexgel

• Suport semi-dur

• Inaltime: 27 cm

• Durata lunga de viata

• Sarcina maxima: 130 kg

• Husa cu ioni de argint Silver Active

 

Husa Silver Active:

• Tratat cu ioni de argint

• Antibacterian

• Anihileaza mirosurile neplacute

• Elimina formarea acarienilor, ciupercilor

• Detasabila-lavabila

• Recomandat  pentru persoanele alergice

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!