x

Saltea Experience Polargel

Doriti o saltea semi dura cu flexibilitate sporita si proprietati termoconductoare perfecte? Doriti ca in timpul somnului sa aveti asigurat un climat placut si aer proaspat? Atunci alegerea optima pentru Dumneavoastra poate fi salteaua Experience Polargel, cu o grosime de 27 cm, cu arcuri individuale.
Saltea Experience Polargel
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2339.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2649.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2999.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, pe lateral
Antialergic da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort spuma de memorie cu coolgel
Inaltime saltelei 27 cm
Compozitie arcuri independente, spuma rece, spuma de memorie cu coolgel
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

Salteaua Experience Polargel: comfort cu spuma de memorie si termoconductibilitate maxima pe 7 zone anatomice!

 

Doriti o saltea semi dura cu flexibilitate sporita si proprietati termoconductoare perfecte? Doriti ca in timpul somnului sa aveti asigurat un climat placut si aer proaspat? Atunci alegerea  optima pentru Dumneavoastra poate fi salteaua Experience Polargel, cu o grosime de 27 cm, cu arcuri individuale asezate pe  7 zone transversal si un strat special de comfort din spuma de memorie Polargel. Acesta este  un material inovator care se conformeaza optim anatomiei corpului astfel oferind un suport adecvat  si ajuta la o buna circulatie  sanguina pentru un somn profund. In timpul procesului de productie in materia prima al spumei de memorie se adauga particule de gel rezultand un material cu termoconductibilitate excelenta. In timpul utilizarii, de la caldura corpului aceste particule de gel se activeaza oferind un efect racoritor si o senzatie de ventilare. Cercetarile au demonstrat ca prin utilizarea acestui material se obtine la suprafata saltelei o temperature mai  scazuta cu 1-2 °C fata de spuma de memorie clasica.  Cele 7 zone de arcuri (impachetate individual) pe transversal asigura un suport eficient in zonele extreme ale corpului prin descarcarea tensiunii astfel rezultand un somn comfortabil si odihnitor. Husa cu fire de argint are la baza procesul de „silver technology” in urma caruia firele tesaturii au fost tratate cu ioni de argint care intra in reactie cu acestea, atasandu-se de ele. Acest tip de husa prezinta o structura stabila si fiabila rezistand la spalari multiple, fara a pierde din efectele benefice antibacteriene ale ionilor de argit. Totodata impiedica aparitia mirosurilor neplacute si in acelas timp descarca tensiunile bioelectrice astfel sustinand un somn adanc si recreant.

 

 

Ce inseamna salteaua cu zone multiple?

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete  de arcuri transversal asezate de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sa-l sustina. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un support mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

 

Ce trebuie stiut despre spuma de memorie!

Memory foam-ul - una dintre cele mai noi descoperiri in domeniu – este un material care provine din spuma poliuretanica viscoelastica. Acesta este o compozitie „spumiforma”sensibila la presiune, astfel salteaua cu spuma de memorie (toppere)  contureaza perfect corpul. Putem sa ne imaginam corpul uman cu caldura acestuia care se „imprima” in spuma de memoria al saltelei asigurind o sustinere completa in punctele esentiale – cap, umeri, zona lombara, sold, genunchi. Cercetarile clinice au demonstrat ca folosirea saltelelor cu spuma de memorie are efecte benefice in multiplicarea fazelor somnului profund.

 

Salteaua Experience Polargel:

• Arcuri individuale

• Strat de comfort: spuma de memorie cu polargel

• Suport semi-dur

• Inaltime: 27 cm

• Durata lunga de viata

• Sarcina maxima: 130 kg

• Husa cu ioni de argint Silver Active

 

Husa Silver Active:

• Tratat cu ioni de argint

• Antibacterial

• Anihileaza mirosurile neplacute

• Elimina formarea acarienilor, ciupercilor

• Detasabila-lavabila

• Recomandat  pentru persoanele alergice

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!