x

Saltea Pocket Mef V4 Hard

Cautati o saltea stabila, semi dura si confortabila? Atunci va recomandam salteaua Pocket Mef V4 Hard cu o grosime de 23 cm avand o combinatie de arcuri individuale si spuma de memorie.
Saltea Pocket Mef V4 Hard
Marime/Dimensiune Pret real Pret redus Cumparare
80 X 200 1249.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
90 X 200 1249.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
140 X 200 2019.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
160 X 200 2339.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
180 X 200 2499.00 Lei Momentan nu este cu pret redus kosár
Pozitia de dormit spate, pe lateral
Antialergic da
Marimi atipice da
Garantie 3 ani
Tipul husei detasabila, lavabila
Duritate semi-tare
Strat comfort spuma de memorie
Inaltime saltelei 23 cm
Compozitie arcuri indiveduale, spuma rece, spuma de memorie
Termen de livrare la comanda
Numarul zonelor 7 zone
Sarcina maxima 130 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pocket Mef V4 Hard: saltea cu arcuri independente  pe 7 zone si strat de comfort din spuma de memorie, husa antialergica cu Aloe-Vera!

 

Cautati o saltea  semi-dura si comfortabila? Atunci va recomandam salteaua  Pocket Mef V4 Hard cu o grosime de 23 cm avand o combinatie de arcuri individuale si spuma de memorie. Suportul adecvat este asigurat de arcurile individuale (pocket spring) impartite pe 7 zone anatomice iar confortul este garantat  de stratul de 4 cm de spuma de memorie care se  conformeaza optim anatomiei corpului astfel oferind un suport adecvat  in zonele esentiale cum ar fi:  capul, umarul, soldul si genunchii, ajutand la o buna circulatie  sanguina pentru un somn profund.

 

Husa cu fire de argint avand la baza procesul de „silver technology” in urma caruia firele tesaturii au fost tratate cu ioni de argint care intra in reactie cu acestea, atasandu-se de ele. Acest tip de husa prezinta o structura stabila si fiabila rezistand la spalari multiple, fara a pierde din efectele benefice antibacteriene ale ionilor de argit. Totodata impiedica aparitia mirosurilor neplacute si in acelas timp descarca tensiunile bioelectrice astfel sustinand un somn adanc si recreant.

 

Ce inseamna salteaua cu multiple zone?

 

Strucura saltelelor cu zone multiple este asigurata de pachete transversale  de arcuri de diferite duritati in functie de care parte al corpului trebuie sustinut. Corpul uman nu exercita aceiasi presiune pe toata suprafata saltelei.  Astfel au fost create cele 7  zone, pentru a distribui uniform  greutatea pe suprafata saltelei. Primele saltele aveau doar trei zone, in esenta, ele ofereau un suport mai ferm in zona lombara si a bazinului. O saltea de calitate are minim 5, sau cel mai bine 7 zone ortopedice.  Aceste zone armonizeaza perfect cu corpul , distribuie egal greutatea,  astfel fiecare parte a corpului beneficiaza de sustinerea ideala.

 

Ce trebuie stiut despre spuma de memorie!

 

Memory foam-ul - una dintre cele mai noi descoperiri in domeniu – este un material care provine din spuma poliuretanica viscoelastica. Acesta este o compozitie „spumiforma”sensibila la presiune, astfel salteaua cu spuma de memorie (toppere)  contureaza perfect corpul. Putem sa ne imaginam corpul uman cu caldura acestuia care se „imprima” in spuma de memoria al saltelei asigurind o sustinere completa in punctele esentiale – cap, umeri, zona lombara, sold, genunchi. Cercetarile clinice au demonstrat ca folosirea saltelelor cu spuma de memorie are efecte benefice in multiplicarea fazelor somnului profund.

 

Despre saltelele cu arcuri independente:

 

Saltelele cu arcuri independente (arcuri individuale, arcuri Marshall) reprezinta o generatie mai noua si modernizata a saltelelor pe baza de arcuri bonell. Strucura de tip arcuri independente este o varianta tehnologica mai avansata fata de cele cu arcuri de tip bonell, unde arcurile nu au o flexibilitate oportuna  din cauza legaturilor tip plasa cu efecte de transmitere a miscarii. Arcurile individuale sunt fabricate  din otel de 1,8-2 mm grosime, au un diametru mai redus si din aceasta cauza sunt in numar de circa 1,5-2-ori mai multe decat cele tip bonell. Prin aceasta densitate ofera un suport flexibil si mai stabil, fiind cusute  in saculete de panza sunt complet silentioase. Datorita miscarii independete a arcurilor, acestea ofera un suport ergonomic, mulandu-se perfect dupa corp in zonele unde este nevoie evitand astfel efectele de  „valuri”care apar in urma miscarii unei persoane alaturate. Saltelele care contin arcuri indipendente asigura o ventilatie mai buna si au o preioada mai lunga de viata din cauza numarului mai mare de arcuri pe care se distribuie mai bine  greutatea corpului. Arcurile individuale au fost concepute de inginerul englez James W Marshall stabilit in Canada, care a descoperit ca arcurile elicoidale cilindrice pre-comprimate cusute intrun saculet de bumbac formeaza un sistem independent de suspensie, care se adapteaza la forma si greutatea fiecarei persoane, oferind un suport de neegalat si confortabil. Aceste imbunatatiri si inovatii aduse la tehnologia de productie a saltelelor cu arcuri duce la o raspandire din ce in ce mai mare ale acestora.

 

Salteaua Pocket Mef V4 Hard:

• Arcuri individuale

• 7 zone anatomice

• Densitate spuma de memorie:  55kg/ m3

• Suport: semi-tare

• Inaltime: 23 cm

• Durata lunga de viata

• Sarcina maxima: 110 kg

• Husa cu ioni de argint Silver Active

 

Husa  Aloe-Vera:

• Tratata cu extractul plantei Aloe-Vera

• Proprietati antistres

• Ajuta la regenerarea pielii

• Combate aparitia acarienilor, ciupercilor

• Faciliteaza respiratia mai usoara

• Efecte antialergice ridicate

• Placuta la atingere

• Detasabila - lavabila

Sa ramanem in contact

Adauga-ne la contactele tale pe pagina de Facebook, ca sa afli la prima mana despre noutatile noastre, despre urmatoarele reduceri de preturi si noi stiri despre noutati in industria producatoare a saltelelor.
Subscrie-te pentru stirile noastre

Stirile si noutatile noastre pot sa ajunga la tine saptamanal in forma unui e-mail. Ai de facut doar sa ne dai adresa ta de e-mail, iar noi i-ti vom trimite o scrisoare cu descriere foarte detailata care sa te ajute maxim, cum sa alegi salteaua cea mai potrivita tie!